وي با بيان اين که وبگاه دائمي اين همايش بين المللي به آدرس www.cito.ir بانک اطلاعاتي کاملي از فرصت ها و بسته هاي سرمايه گذاري در حوزه هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است، افزود: همچنين عملکرد دولت نهم و دهم نيز در اين سايت به نمايش گذاشته شده است.
معاون سرمايه گذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي کشور با اشاره به اختصاص 12 هزار مترمربع فضا براي برگزاري اين همايش و نمايشگاه، خاطرنشان کرد: حدود 4 هزار مترمربع به فرصت هاي سرمايه گذاري، 3 هزار مترمربع به حوزه گردشگري، 4 هزار مترمربع به صنايع دستي و هزار متر مربع به بناهاي تاريخي اختصاص يافته است.
اميني از برگزاري هفت پنل تخصصي در طول برپايي نمايشگاه خبر داد و افزود: فرصت توسعه پايدار در تحريم، سرمايه گذاري در تاسيسات گردشگري، تامين زيرساخت ها و عرصه ها، صنايع دستي، ميراث فرهنگي و بناهاي تاريخي از جمله مهمترين پنل هايي هستند که با توجه به ثبت نام دو هزار نفر متقاضي مي توان گفت استقبال خوبي از اين بخش صورت گرفته است.
وي با بيان اين که حدود 50 کشور در سطح سفير، سرمايه گذار و وزير گردشگري و همچنين 150 سرمايه گذار داخلي و خارجي در اين همايش بين المللي حضور خواهند داشت، اظهار داشت: علاوه بر اين 300 صنعتگر و هنرمند در سومين همايش و نمايشگاه بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري شرکت مي کنند.
معاون سرمايه گذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي کشور تصريح کرد: در اين همايش 2 هزار و 300 فرصت سرمايه گذاري ارائه مي شود که اين فرصت ها بالغ بر 4 هزار و 800 ميليارد تومان حجم سرمايه گذاري و 71 ميليارد دلار نيز سرمايه گذاري ارزي است.
اميني ادامه داد: 623 بسته در حوزه مناطق نمونه گردشگري، 319 بسته در حوزه مجتمع هاي خدماتي بين راهي، 237 بسته در حوزه بناهاي تاريخي، 221 بسته انواع هتل ها و مراکز اقامتي و 94 بسته در زمينه بازارچه هاي صنايع دستي است.
اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور عنوان کرد: بازديدکنندگان سومين همايش و نمايشگاه بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري طي مدت برپايي نمايشگاه با يک هزار و 200 پروژه عملکردي دولت نهم و دهم آشنا مي شوند.
وي با بيان اين که در سال جاري 590 هزار ميليون ريال اعتبار به 465 پروژه تخصيص يافته که از اين تعداد 300 مورد مربوط به پروژه هاي تکميلي سال هاي قبل و 265 مورد مربوط به پروژه هاي جديد است، افزود: از مجموع اعتبارات اختصاص يافته، کمپ هاي گردشگري با مبلغ 220 هزار ميليون ريال و با تعداد 214 پروژه و سهم 37 درصد از کل اعتبارات بالاترين سهم و هتل ها با مبلغ هزار و 300 ميليون ريال و تعداد يک پروژه و با دو دهم درصد کمترين سهم را دارند.
اميني با اشاره به پروژه هاي پذيرفته شده امسال، گفت: در مجموع از 465 پروژه اجرايي، 37 پروژه با تخصيص 9 ماهه به ميزان 2 درصد از کل اعتبار معاونت خاتمه خواهند يافت.
معاون سرمايه گذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي کشور با بيان اين که در سال جاري 183 طرح سرمايه گذاري به ارزش 29 هزار ميليارد ريال به بانک هاي عامل براي اخذ تسهيلات معرفي شده اند، گفت: از طرح هاي معرفي شده به بانک ها 38 طرح به ارزش يک هزار و 370 ميليارد ريال منجر به عقد قرارداد شده است.
وي با اشاره به اين که 40 هتل آپارتمان، 51 هتل (15 هتل 5 ستاره)، 80 مجتمع خدماتي رفاهي و 12 پروژه ساير تاسيسات گردشگري به بانک هاي عامل براي اخذ تسهيلات معرفي شدند، اظهار داشت: همچنين در جلسات کميته تسهيلات معاونت يارانه 9 طرح به مبلغ حدود 47 ميليارد ريال تائيد و در شرف پرداخت است.
اميني در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اين که نگرش سازمان ميراث فرهنگي در جذب سرمايه گذار خارجي با توجه به تحريم هاي موجود چيست، گفت: در سال جاري دو اقدام مشترک براي رفع موانع سرمايه گذاران انجام گرفت؛ تامين عرصه ها از جمله اين مشکلات بود که با پيگيري هاي دکتر ملک زاده معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور کميته اي 10 نفره با وزارت جهاد کشاورزي براي حل اختلافات فيمابين به منظور تامين ارز تشکيل شد.
معاون سرمايه گذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي کشور ادامه داد: همچنين نماينده مستقيم سازمان ميراث فرهنگي در ميز خدمت سازمان سرمايه گذاري خارجي معرفي شده است که سه روز در هفته با اختيار کامل براي صدور مجوزهاي لازم بدون صرف زمان در اين ميز خدمت حضور دارند.
وي با بيان اين که بيش از 250 پيام از کشورهاي خارجي مبني بر اعلام آمادگي براي سرمايه گذاري دريافت شده است، افزود: ماحصل همايش هاي اول و دوم سرمايه گذاري اجراي طرح هاي متعدد سرمايه گذاري در 126 منطقه نمونه گردشگري است.
/117
انتهای پیام/