وي به فعاليت چهار ساله خود به نمايندگي از سهامدان در اين منطقه اشاره کرد و گفت: مناطقي همچون فندقلو، دامنه هاي سبلان، چشمه هاي آب گرم (12 چشمه) با برخورداري از ظرفيت هاي طبيعي و گردشگري بيشمار نيازمند معرفي بيشتر هستند.
پهلوانزاده يادآور شد: پروژه گردشگري منطقه سرعين برگرفته از طرح گروه کانادايي با بومي سازي و هماهنگي با اقليم ايران آغاز شده است تا اين منطقه به شايستگي براي اقامت گردشگران و مسافران آماده شود.
سرمايه گذار منطقه نمونه گردشگري سرعين، وجود آب هاي معدني را از اولويت هاي سرمايه گذاري در اين منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: آب هاي معدني اين منطقه به صورت استخرهاي سرپوشيده بهره برداري شده که طي دو سال اخير مورد توجه بيش از 500 هزار گردشگر قرار گرفته است.
وي ادامه داد: سرعين و اردبيل از نظر اقامتي بسيار مستعد است ولي زيرساخت هاي مناسب براي اقامت و استفاده گردشگران داخلي و خارجي وجود ندارد.
پهلوانزاده خاطرنشان کرد: اگر بخشي از هزينه هاي انجام گرفته براي ساخت هتل ها و مراکز اقامتي منطقه گردشگري سرعين صرف راه اندازي مراکز گردشگري و تفريح گاه ها مي شد قطعا ماندگاري گردشگران و مسافران در اين استان افزايش مي يافت.
سرمايه گذار منطقه گردشگري سرعين تصريح کرد: امسال براي نخستين بار و با کمک و مديريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اردبيل جشنواره زمستاني در اين منطقه برگزار شده تا با تمام توان بحث فصلي بودن سفر به استان اردبيل را کمرنگ کنيم.
وي با بيان اين که پخش اين برنامه گردشگري از صدا و سيما براي شناسايي بهتر منطقه در سراسر کشور ايجاد انگيزه کرده است، خاطرنشان کرد: اردبيل و دامنه هاي سبلان فرصت مناسبي براي گردشگري در فصل زمستان و گردشگري ورزشي است.
پهلوانزاده تصريح کرد: فعاليت و گروه هاي خوبي براي اجراي پروژه هاي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري وجود دارد ولي متاسفانه وجود برخي مشکلان نظير نقدينگي، هزينه هاي ثابت و متغيير و ... روند اجرايي پروژه را کند مي کند.
/117
انتهای پیام/