وي با اشاره به جايگاه و اهميت صنايع دستي کشور و زيبايي غير قابل وصف هنرهاي سنتي ايران اضافه کرد: صنايع دستي ايران نماد زيبايي است و نشان دهنده اوج خلاقيت هنرمندان اين مرز و بوم است.
وي با بيان اينکه کشورهاي مختلف دنيا خواستار و خريدار صنايع دستي زيباي ايران هستند افزود: بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته هنرمندان صنايع دستي کشورمان نوروز امسال در جشن جهاني نوروز که در عشق آباد ترکمنستان برگزار خواهد حضور مي يابند و به معرفي هنرهاي سنتي و صنايع دستي زيباي ايران مي پردازند.
رحمتي در ادامه صحبت هاي خود با بيان اينکه بايد به گونه برنامه ريزي کرد که حوزه صنايع دستي بتواند جايگاه واقعي خود را پيدا کند اظهارداشت: خوشبختانه در سال هاي اخير و در دوران فعاليت دولت نهم و دهم اتفاقات بسيار ارزشمندي در حوزه صنايع دستي افتاده بنابراين بايد با تمام توان از ظرفيت و پتانسيل صنايع دستي براي معرفي فرهنگ، هنر و تاريخ کشور و نيز ايجاد اشتغال و درآمد زايي استفاده کرد.
معاون صنايع دستي کشور در بخش ديگري از صحبت هاي خود با اشاره به فرا رسيدن نوروز 92 اضافه کرد: يکي از مهمترين برنامه هايي که در داخل کشور نيز دنبال خواهيم کرد ايجاد و برپايي بازارچه هاي صنايع دستي در شهرهاي مختلف کشور است.
وي افزود: با توجه به برگزاري جشنواره ملي صداي بهار از 28 اسفند ماه امسال برپايي بازارچه هاي صنايع دستي نيز مي تواند در برگزاري هرچه باشکوه تر اين جشنواره کمک کند.
وي خطاب به معاونين صنايع دستي استان هاي مختلف کشور افزود: اولويت اصلي شما در هر استان ارتقاي جايگاه حوزه صنايع دستي است و بايد از فرصت هاي موجود در هر استان به بهترين شکل بهره گرفت.
وي تصريح کرد: بر اساس توافق هاي انجام شده هر استان بايد يک بنا که در اختيار صندوق احيا است را انتخاب و از ظرفيت اين بنا براي فروش صنايع دستي استفاده کند.
رحمتي هم چنين با اشاره به موفقيت جمهوري اسلامي ايران درکسب مهر اصالت يونسکو در تعداد زيادي از رشته هاي صنايع دستي اضافه کرد: دريافت مهر اصالت صنايع دستي از يونسکو پايان کار نيست بلکه آغاز راه است و با توجه به دريافت مهر اصالت يونسکو بايد براي ارتقاي جايگاه رشته هاي مختلف صنايع و آموزش و ترويج آن ها برنامه ريزي کرد.
وي بر برنامه ريزي کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت در حوزه صنايع دستي براي بهره گيري از ظرفيت هاي موجود در اين حوزه و ارتقاي جايگاه صنايع دستي تاکيد کرد.
وي افزود: اين برنامه ها در سه حوزه توليد، آموزش و ترويج و بازرگاني و فروش با استفاده از ظرفيت هاي کاملا بومي بايد انجام شود.
معاون صنايع دستي کشور خاطر نشان کرد: توليدات صنايع دستي به عنوان يکي از مهمترين توليدات ملي صد در صد قابليت دفاع دارند چرا که صنايع دستي ايران با سابقه اي چند هزار ساله نمايانگر تاريخ و تمدن کهن و ارزشمند ايران بزرگ است.
به گزارش ميراث آريا، در اين نشست هم چنين مديران ادارات کل معاونت صنايع دستي کشور و معاونين صنايع دستي استان هاي مختلف به بيان نظرات و ديدگاه هاي خود پرداختند.
/108
انتهای پیام/