معاون رئيس جمهور با قدرداني از برگزاري موفق سومين نمايشگاه و جشنواره فرصت هاي سرمايه گذاري در حوزه هاي تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بيان کرد: به لطف خدا در اين نمايشگاه و جشنواره 2 هزار و 300 فرصت سرمايه گذاري با ارزش 4 هزار و 800 ميليارد تومان و بيش از 71 ميليارد دلار در معرض ديد و نمايش قرار گرفت و تفاهمات خوبي به امضا رسيد که اميدواريم هرچه زودتر به مرحله اجرا برسد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اضافه کرد: برگزاري موفق اين همايش و جشنواره وظيفه معاونت سرمايه گذاري را دوچندان کرده است و سريعا بايد ستاد ويژه پيگيري موضوعات همايش و جشنواره را در تمام استان ها مورد توجه قرار دهد.
اين مقام مسوول با اشاره به تاکيد رياست جمهور در برطرف کردن مشکلات سرمايهگذاران اظهار داشت: خواهش من اين است که هر مشکلي در رابطه با سرمايه گذاران وجود دارد سريعا مشخص شده تا در صورت لزوم در هيات دولت پيگيري و رفع شود.
وي مديران کل استاني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري را در استانهاي مختلف قائم مقام خود خواند و بيان کرد: مديران کل استاني نماينده و قائم مقام تام الاختيار اينجانب در استان ها هستند و هيچ سرمايه گذاري نبايد به خاطر مشکلات اداري و بروکراسي دچار مشکل شود.
دکتر ملک زاده با اشاره به راه اندازي خانه گردشگري ياد آورشد: خانه گردشگري استان ها نيز در راستاي رفع مشکلات و بروکراسي اداري راه اندازي مي شود و مي تواند محفلي براي برگزاري شب هاي استانها باشد و هر شب يک استان در اين خانه آداب، رسوم، سنن و ... خود را در معرض نمايش قرار دهد.
معاون رئيس جمهور افزود: مجموعه هاي فرهنگي – تاريخي سعد آباد، نياوران و گلستان بايد به موزه هايي براي معرفي فرهنگ و تاريخ ايراني – اسلامي تبديل شود.
وي اظهار داشت: بر همين اساس به زودي نيز با همکاري بخشهاي خصوصي و دولتي خانه سرمايه گذاران گردشگري تشکيل مي شود.
اين مقام مسوول با تاکيد بر عرضه مستقيم محصولات صنايع دستي ادامه داد: مهر اصالتي که روي صنايع دستي قرار مي گيرد ، ارزشمند است و بايد در 31 استان خانه عرضه محصولات صنايع دستي ايجاد شود.
خاطرنشان مي شود، روز گذشته دکتر ملک زاده، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از سومين همايش و نمايشگاه فرصت هاي سرمايه گذاري بازديد کرد و از نزديک با مشکلات سرمايه گذاران آشنا شد.
انتهای پیام/