در اين راستا عناوين خارجي مربوط به مجلات تايم (TIME) به تعداد 88 جلد، نيوز ويک (NEWS WEEK) به تعداد 87 جلد، پوينت (POINT) به تعداد 19 جلد، لايف (LIFE) به تعداد 25 جلد و تعداد 202 جلد مربوط به کتب درسي سالهاي مختلف تحصيلي مربوط به فرزندان خانواده پهلوي به همراه نام آنها شناسايي شد.
همچنين حدود 169 کتابچه مربوط به برنامه بازديد رسمي خانواده پهلوي از کشورهاي مختلف مي باشد که جملگي حاوي صحافي به رنگ آبي سلطنتي هستند.
در اين عمليات مجلات ايراني موجود نيز از جمله تعاون، سخن، نشريه انجمن آثار ملي، خواندني ها، پيک دريا و هنر و مردم مربوط به دهه هاي 40 و 50 شمسي در سالهاي مختلف ثبت شدند.
کتابخانه اختصاصي مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران با کاربري موزه اي در حال حاضر 23 هزار جلد کتاب با موضوعات مختلف را در خود جاي داده است که بسياري از کتاب هاي چاپي اين کتابخانه به خاطر صحافي هاي هنرمندانه و نفيس و نحوه بسته بندي مي توانند مثل يک شي هنري مجذوب کننده باشند؛ قديمي ترين کتاب در مجموعه غير فارسي کتابي است که توسط JOSEPHUS FLAVIUS در مورد تاريخ قوم يهود در سال 1609 ميلادي به زبان لاتين در پاريس به چاپ رسيده است و قديمي ترين کتاب فارسي، ديوان حافظ به شرح سوري است که به ناصرالدين شاه قاجار اهدا شده بود؛ اين کتاب در سال 1252 شمسي (1873 ميلادي) در لايپزيک منتشر شده است.
همچنين در اين موزه کلکسيوني از آثار هنري با بيش از 350 اثر شامل تابلوهاي نقاشي و آثار حجمي که نشان دهنده بخشي از تاريخ هنر معاصر به ويژه جريان نوگراي هنر ايران در دهه 30 و 40 خورشيدي است در معرض ديد قرار دارند.
/108
انتهای پیام/