رحماني با اشاره به تنوع بالاي رشته هاي مختلف صنايع دستي کشورمان، اين رشته ها را علاوه بر بعد فرهنگي، صنعتي موثر در امر اشتغال دانست و خاطرنشان کرد: حفظ و توسعه صنايع دستي فاخر، به اشتغال و درآمد شاغلان اين عرصه کمک هاي قابل توجهي مي کند.
وي با اشاره به نامگذاري سال 92 از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي به سال حماسه اقتصادي و حماسه سياسي، يادآور شد: صنايع دستي با توجه به ويژگي هاي شغل آفريني آسان و پايدار و کم هزينه، ظرفيت بالايي براي تحقق اين شعار در بعد توانمندي اقتصادي و خودکفايي دارد.
نماينده مردم تبريز، اسکو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي توسعه صنايع دستي را زمينه ساز ايجاد مشاغل مختلف دانست و گفت: با پرداخت هرچه بيشتر به صنايع دستي و رونق فرصت هاي کسب و کار گام مهمي در جهت تحقق منويات و سفارش هاي رهبر معظم انقلاب برداشته خواهد شد.
رحماني فعاليت هاي اداره کل ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي را در زمينه آموزش رشته هاي مختلف صنايع دستي موثر در اشتغال و توسعه اين صنعت ارزيابي کرد و گفت: آذربايجان شرقي داراي سابقه و تجربه قابل توجهي در امر توليد صنايع دستي مختلف است که تلاش دست اندرکاران اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در توسعه آنها بسيار موثر بوده است.
وي به برگزاري موفق نمايشگاه هاي صنايع دستي در استان اشاره کرده و خاطرنشان کرد: فراگيري حرفه و مهارت در صنايع دستي يکي از نيازهاي هر منطقه به شمار مي رود که اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان توانسته در راستاي آموزش رايگان و ايجاد بستر مناسب براي بالفعل کردن استعدادهاي بالقوه اين صنايع به خوبي عمل کند.
/108
انتهای پیام/