وي با اشاره به اين که هنرمندان بايد روح جمعي و ضريب نفوذ افراد را در خود گسترش دهند تا بتوانند افراد بيشتري را تحت پوشش تعاوني ها قرار دهند، افزود: صنايع دستي در مناطق روستايي يکي از عوامل مکمل اقتصاد کشاورزي است و به دليل برخورداري از پتانسيل ايجاد فرصت هاي شغلي و کسب درآمد، ضمن پر کردن اوقات فراغت و بيکاري روستائيان مانع از مهاجرت هاي گسترده فصلي يا دائمي آن ها به عنوان يکي از آسيب هاي اجتماعي مي شود.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي خاطرنشان کرد: تعاوني هاي که در زمينه توسعه صادرات صنايع دستي فعاليت دارند با معرفي به بانک مي توانند از تسهيلات ويژه آن استفاده کنند.
رضواني تصريح کرد: هنرمندان صنايع دستي اين استان بايد در نمايشگاه هاي خارجي حضور قوي و چشمگير داشته باشند و با اتصال به اتاق بازرگاني و ميز صنايع دستي به تجار و بازرگان خارجي ارتباط مستقيم داشته باشند.
خاطرنشان مي شود، اين نشست با هدف انتخاب اعضاي جديد هيات مديره اتحاديه صنايع دستي برگزار شد؛ همچنين تمامي مديران تعاوني ها با بيان نظرات، پيشنهادات، مسائل و مشکلات صنايع دستي به بحث و گفت و گو و ارائه راهکار پرداختند.
/117
انتهای پیام/