ضرورت مديريت علمي مناطق تفرجگاهي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي و امور فرهنگي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان، «عبدالرسول سلمان ماهيني» با بيان اين مطلب اظهار داشت: روش هاي علمي در اين بخش استفاده از الگوي پذيرفته شده يا توسعه داده شده، استفاده از داده، توليد اطلاعات، نتيجه گيري علمي، بازبيني الگوها، داده ها و نتايج و بازگشت به استفاده از الگوي پذيرفته شده يا توسعه داده شده است.

به گفته وي، مديريت تفرجگاه ها و نظم و امنيت آن از جنبه هاي مختلف قابل بررسي است، زيرا متخصصان مختلف در آن سهيم بوده و نهادهاي متفاوت مسوول آن هستند و همچنين مردمي که با سلايق و نيازهاي متفاوت از آن ها استفاده مي کنند.

اين مقام مسوول تصريح کرد: به همين دليل براي مديريت موثر و جلوگيري از تداخل آراء، روش ها و مسووليت ها، بايد به اتخاذ يک ديدگاه فرارشته اي و فراسازماني همت گماشت و بي گمان يکي از کارکردهاي همايش هايي نظير همايش تفرجگاه ها، نظم و امنيت، گردآوردن همه نهادها، متخصصان و ذي نفعان تا حد امکان کنار هم و به دست آوردن زبان مشترک و يا همان الگوي مديريتي مشترک است.

با توجه به اين که گلستان داراي مواهب طبيعي و ارزش هاي تاريخي، فرهنگي و تنوع قومي است، يکي از بهترين مناطق ايران براي تفرج به شمار مي رود.

نخستين همايش ملي تفرجگاه ها، نظم و امنيت، طي مراسمي با حضور مسوولان کشوري ناجا و مسوولان نيروي انتظامي و گردشگري استان گلستان، در گرگان برگزار شد.

122/

انتهای پیام/

کد خبر 1392012816