وي افزود: با توجه به پيشرفت روز افزون جامعه بشري و شکوفايي علم و صنعت در جهان و ايران لزوم نگرش مناسب به فناوري هاي نوين و حفاظت علمي در کنار دانش و تجربيات تخصصي موضوع حفاظت از ميراث فرهنگي بوده و از دغدغه هاي اين سرزمين از گذشته هاي دور بوده است.
کربلائي تصريح کرد: به دليل افزايش جرايم و تجاوز به آثار تاريخي ، سازمان ميراث فرهنگي وقت که از سال 63 شکل گرفته بود فکر تشکيل پاسداران ميراث فرهنگي قوت يافت و منجر به تصويب دستور العمل دوازده ماده اي از سوي شواري عالي امنيت ملي شد.
فرمانده يگان حفاظت ميراث فرهنگي بيان داشت: اين يگان با توجه به محدوديت هاي جذب و آموزش نيروي انساني ، کمبود امکانات ، تجهيزات و خودرو، موفق به حفاظت بيش از سه و هزار و صد آثار ثبت ملي و 17 اثر ثبت جهاني و دويست وشصت و هفت موزه و آثار تاريخي نموده که تعداد آن روزانه در حال افزايش است.
سرهنگ کربلائي تصريح کرد: دستگيري 1658 نفر از سوداگران و متجاوزين در حريم ميراث فرهنگي و تشکيل پرونده و ارجاع آن به مقامات قضايي در سراسر کشور منجر به افزايش 18/68 درصدي دستگيري در سال 91 نسبت به سال 90 شده است.
فرمانده يگان حفاظت ميراث فرهنگي بيان کرد: از کاهش 5/83 درصدي جرايم عليه مواريث فرهنگي در سال 91 به سال 90 خبرداد. همچنين 124 مورد تامين حفاظت از محوطه هاي تاريخي در کاوش هاي علمي در سراسر کشور صورت گرفته است.
انتهای پیام/