به گزارش ميراث آريا(chtn) احسان ايرواني ضمن بيان اين مطلب افزود: در پي تشکيل کمسيونهاي مزايده واگذاري بناهاي تاريخي و قابل احياء در استانها در بهمن ماه سال گذشته و ايجاد سهولت در فعاليتهاي واگذاري بناهاي تاريخي با پيشنهاد قائم مقامان رييس سازمان و مديران کل استانها، ظرفيت و قابليت مناسبي ايجاد شده تا ادارات کل ميراث فرهنگي استانها با شناخت کافي که نسبت به مجموعه بناهاي تاريخي با مالکيت دولتي خود دارند، نسبت به واگذاري آن در قالب سازوکار ابلاغي صندوق احياء اقدام کنند.
وي تصريح کرد: اين قابليت در حيطه اجرائي کردن ايدهها و برنامههاي تعيين شده است، اين اماکن قابليت تبديل شدن به بازارچه صنايع دستي، محل استقرارتشکلهاي مردم نهاد هنري، اجتماعي، تخصصي و .... را دارند، که از سوي صندوق احياء در حال پيگيري است.
مديرعامل صندوق احياء يادآور شد: در راستاي فعاليتهاي فوق تا کنون 11 استان مشتمل بر استانهاي آذربايجان غربي، بوشهر، خراسان رضوي ،خراسان شمالي، فارس، قزوين،کرمان،گلستان، مازندران، هرمزگان، همدان همچنان اعلام آمادگي نکرده و کمسيون مزايده در اين استانها تشکيل نشده است.
ايرواني افزود : شايان ذکر است 14 استان نيز در همکاري تنگاتنگ با صندوق احياء مرحله اول واگذاري بناهاي قابل احياء را مطابق با ضوابط مربوطه در دستور کار قرار داده و تا 2 ماه آينده اولين ثمرات واگذاري و سرمايهگذاري بخش خصوصي در مرمت و احياء را اعلام خواهند کرد.
وي افزود: در فرآيند فوق، حوزههاي حقوقي ادارات کل استانها نقشي پر اهميت داشته و دبيرخانه کمسيون مزايده استانها مستقر در صندوق احياء تبيين کننده و راهگشاي مصائب و ابهامات در اين زمينه خواهد بود.
انتهای پیام/