تقويت همكاري هاي D8 با سازمان جهاني جهانگردي و سازمان همكاري هاي اسلامي

دبير كل كشورهاي در حال توسعه (D8) با بيان اينكه این گروه  نقش مهمي در توسعه و تقويت صنعت گردشگري دارد خواستار افزايش همكاري هاي D8  با سازمان جهاني جهانگردي و سازمان همكاري هاي اسلامي شد.

 

به گزارش ميراث آريا(CHTN) سيد علي محمد موسوي صبح امروز در دومين نشست همكاري هاي گردشگري كشورهاي در حال توسعه (D8) با تاكيد بر جايگاه اين گروه در پيش برد اهداف اقتصادي و نيز فرهنگي از جمله گردشگري گفت: به نظر مي رسد همكاري D8 با سازمان جهاني جهانگردي (UNWTO) و سازمان همكاريهاي اسلامي مي تواند آثار و نتايج ارزشمندي را به دنبال داشته باشد.

وي با قدرداني از جمهوري اسلامي ايران براي ميزباني از اين نشست يادآور شد: جمهوري اسلامي ايران با در اختيار داشتن امكانات بالقوه در حوزه گردشگري مي تواند به قطب جذب گردشگر در منطقه و دنيا تبديل شود.

موسوي افزود: صنعت گردشگري عليرغم اينكه يك پديده فرهنگي است يك موضوع اقتصادي نيز به شمار می رود  كه در از بين بردن فقر و افزايش درآمد ها نيز تاثير به سزايي دارد و مي تواند به عنوان يك صنعت اشتغال زا در دنيا مطرح باشد.

دبيركل گروه D8 ادامه داد:صنعت گردشگري همچنين مي تواند به عنوان يك صنعت حامی ميراث فرهنگي به حفاظت از آثار تاريخي و حمايت از آنان  كمك كند.

وی در بخش ديگري از صحبتهاي خود با بيان اينكه همكاري گروه D8 با سازمانهايی مانند (UNWTO ) و سازمان همكاريهاي اسلامي از اهميت بالايي برخوردار است اضافه كرد D8 مي¬تواند با يك برنامه مناسب علمي و عملي همكاري¬هاي  خود با اين سازمانها را تقويت كند.

وي ادامه داد يكي از نقاط برجسته D8 عضويت كشورهاي مسلمان در اين سازمان است بنابراين توجه به گردشگري مذهبي در بين اعضاي اين سازمان اهميت بيشتري پيدا مي كند.

وي با اشاره به رياست 3 ساله و دوره اي جمهوري اسلامي ايران در گروه D8 اظهار اميدواري كرد رياست ايران بر اين سازمان سر منشاء  تحولات و موفقيتهاي روزافزون در گروه  D8 باشد.

موسوي خاطر نشان كرد: برنامه ريزي ها در D8 بايد به گونه اي باشد كه نتايج آن ملموس و تاثيرگذار باشد.

به گزارش ميراث آريا، دومين نشست همكاري هاي گردشگري D8 به ميزباني جمهوري اسلامي ايران با حضور نمايندگاني از كشورهاي عضو در روزهاي 10 و 11 تيرماه در هتل لاله تهران برگزار مي شود./108

انتهای پیام/

کد خبر 139204101