مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه با تبریک روز خبرنگار گفت: مطبوعات مهمترین رکن جامعه در حوزه تنویر افکار عمومی و آشنایی مردم با دستاوردهای جدید است و اهمیت رسانهها به حدی است که امروز جامعه بشری بدون رسانه به یک جامعه کم تحرک و دارای نقص و کوتاهی بیشمار تبدیل شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، «یحیی نقی زاده» مهمترین و موثقترین منبع دستیابی مردم به اطلاعات جدید رسانهها، اعم از مکتوب و الکترونیکی است که امروز کمتر کسی را سراغ داریم که روزانه حداقل نتواند از یک رسانه در جهت افزایش اطلاعات خود استفاده کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل رسالت خبرنگاران و قلم تاثیرگذار آنها در الگودهی به افراد جامعه و همچنین حضور موثر و تاثیرگذار در عرصه بینالمللی و حتی جهانی را یادآور شد و افزود: امروز شاهد پاسداشت و صیانت از ارزشها و دستاوردهای عظیمی هستیم که جامعه خبری در این زمینه کمر همت بسته است.
وی جامعه خبری را همراهان و یاران صدیق سازمان در پیشبرد بهتر امور توصیف کرد و گفت: سازمان میراث فرهنگی تلاشش را به کار گرفته تا از ظرفیت رسانهها و اصحاب قلم استفاده کرده و بتواند در یک تعامل و همکاری دو جانبه به یک سازمان پاسخگو و پر مخاطب تبدیل شود.
این مسئول با قدردانی از رسانهها و صاحبان قلم که نقطه وصل و عامل پیوند موثق بین مردم و سازمان هستند، تصریح کرد: در برآورده کردن توقع دو طرف باید به یک نقطه همدلی و همکاری نزدیک برسیم.
عضو شورای برنامهریزی استان در بیان اقدامات شاخص انجام شده در 10 سال اخیر در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان داشت: ما در یک دهه گذشته اقدامات شاخصی را در حوزه آثار ملموس، توسعه نرمافزارها و زیرساختها و همچنین مرمت آثار تاریخی، بناهای باستانی، مکانهای گردشگری و تفریحی و صنایع دستی به وجود آوردیم.
وی یادآور شد: مهمترین دستاورد این دهه تفکر، همراهی و افزایش سطح توقعات مردم از صاحبان قلم و رسانه بوده است که به خوبی توانستهاند دستاوردها را به گوش مردم رسانده و نقاط ضعف را نیز به ما گوشزد کنند.
وی با اشاره به توانمندی صنایع دستی، توسعه و ترویج برنامههای آموزشی، احیای رشتهها، اشتغال در این بخش و توجه روزافزون به اقبال مردمی از خرید صنایع دستی خاطرنشان کرد: در این یک دهه تعداد شاغلان صنایع دستی بیش از 5 برابر افزایش یافته است.
به گفته وی در بخش گردشگری نیز زیر ساختهای خوبی در مناطق و روستاهای هدف گردشگری اعم از راه، تاسیسات، آب، برق و گاز مهیا شده به طوریکه ما امروز در مناطق مختلف کشور شاهد حضور گردشگران و توریسم خارجی هستیم.
نقی زاده با یادآوری اینکه ورودی گردشگران در هشت سال اخیر به استان اردبیل دو برابر شده است، اظهار داشت: اگر در سال 84 ورودی گردشگران استان اردبیل 4 میلیون و 200 هار نفر بوده امروزه این رقم به بیش از 8 میلیون گردشگر داخلی رسیده است.
وی با بیان اینکه در بحث گردشگران خارجی نیز رشد چشمگیری داشتیم به طوریکه ورودی 12 تا 13 هزار نفر گردشگر خارجی در سالهای گذشته در حال حاضر به 500 هزار ورودی رسیده است، ادامه داد: این ظرفیت نشان میدهد که ما همچنان در این حوزه پر تلاش به فعالیتهای خود ادامه میدهیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در پایان سخنان خود عنوان کرد: استان اردبیل جزو پنج استان برتر کشور از لحاظ ظرفیت اقامتی است به طوری که ما سالانه پذیرای 2 میلیون گردشگر داخلی و خارجی در مراکز اقامتی رسمی هستیم.
/108
انتهای پیام/