کمپ گردشگری در شهر برزک در کاشان احداث می شود

سرپرست اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری کاشان از احداث کمپ گردشگری در شهر برزک با مشارکت شهرداری برزک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری کاشان، حسین یزدان مهر گفت: این کمپینگ در سال 1390 با اعتبار استانی بالغ بر 500 میلیون ريال در مسیر ورودی شهر کوهستانی و زیبای برزک آغاز شد.

وی ادامه داد: بَرزك از جمله شهـرهاي كهن و داراي بافت تاريخي با ارزش معمـاري ايراني در محدوده شهرستان كاشان به شمار مي آيد . اين شهر در منطقه كوهستاني ايران و در دامنه كوههاي كركس و با آب و هواي سرد قرار دارد. تابستان هاي معتدل و زمستان هاي نسبتا سردي داشته و بناهايي كه در حال حاضر در شهر موجودند اكثرا مربوط به دوران صفوي تا قاجاري مي باشند و بعضاً قدمت آنها بيش از دويست سال نمي باشد. 

به گفته وی، شهر برزک با داشتن مناظر طبيعي و بكر و دلباز و چشم اندازهاي وسيع و زيبا از جمله چشمه سارهاي متعدد و آبشارهاي زيبا و رودخانه اي كه طول شهر را مي پيمايد و در مسير راه خود گياهان و كشتزارها را جاني تازه مي بخشد، جاذبه هاي گردشگري بسياري و مناظر ديدني و سرسبزي را براي اين منطقه بوجود آورده است . وجـود آثـار تاريخـي و طبيعي متعـدد و همچنین ایام گلابگیری شهر برزك را جاذب برای توريست ها و گردشگراني كرده است كه در فصول مختلف سال ، خاصه فصل گل و گلاب و جشنواره آن ، به اين منطقه عزيمت مي نمايند.

یزدانمهراظهار داشت: از نظر ويژگي هاي تاريخي شهر برزك را مي توان حائز اهميت تلقي نموده و نيز به سبب آنكه اين شهر يكي از سه مركز مهم  توليد گل محمدي ، گلاب و عرقيات گياهي شهرستان كاشان ( شهر هاي : قمصر ، نياسر و برزك ) و كشور است و از سوي ديگر با داشتن چنين ويژگي كم نظير كه در بالا بدان اشاره گرديد ، و همچنين به علت قرار گيري در دامنه كوههاي كركس و وجود آب فراوان ، آنرا داراي ارزش تاريخي و قابل گسترش و توسعه پديده گردشگري ، نموده است . پوشش گياهي برزك كه بيش از 50  نوع عرقيات گياهي از آن تهيه مي شود شامل : آويشن ، بابونه ، كاسني ، پونه ، خارشتر ، رازيانه ، زعفران ، سنبل الطيب ، شنبليله ، شويد ، شيرين بيان ، گل ختمي ، مرزه ، نعناء ، گزنه و . . .  مي باشد .

سرپرست اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری کاشان ضمن تاکید بر اهمیت تاسیس و ایجاد کمپینگ ها  در توسعه همه جانبه گردشگری افزود: امروزه کمپینگ ها  نقش مهمی در توسعه فعالیت های گردشگری ایفا می کنند و نقش کمپینگ ها در صنعت گردشگری را  در سه سطح اقتصاد گردشگری،توزیع، پراکنش گردشگر در نقاط مختلف و ارائه فضاهای کالبدی مناسب بصورت ترکیب فضاهای سر بسته و روباز که چشم انداز دائمی مناسبی برای گردشگر ایجاد می کند عنوان کرد.

یزدانمهر در ادامه اذعان داشت: با توجه به مسایل یاد شده وجود و لزوم احداث کمپینگ در شهر بزرک به شدت احساس می شد  که در این راستا اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کاشان با همکاری شهرداری برزک شروع به طراحی کرد که در سال 1390 فاز 1 این پروژه توسط اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کاشان نظارت و اجرا شد .

وی مساحت این زمین را در حدود 6 هکتار اعلام کرد و افزود: فضاهای مورد استفاده در این کمپینگ عبارتست از: پارکینگ، فضای سبز، آبخوری، کباب پز، سرویس بهداشتی ، نمازخانه، آلاچیق و سکو و همچنین فضای بازی و دریاچه مصنوعی می باشد.

یزدانمهر اقدامات انجام گرفته در طی این پروژه را شامل خاکبرداری و تسطیح – پی ریزی و دیوار چینی با سنگ لاشه -  اجرای پله های ارتباطی  و همچنین ایجاد کانال هدایت مسیل آب برای جلوگیری از تخریب کمپینگ و هدایت آب به دریاچه مصنوعی ایجاد شده عنوان کرد  اضافه کرد: این دریاچه مصنوعی کاربرد ذخیره آب برای آبیاری در اراضی اطراف را نیز دارا می باشد.

/108

 

 

 

انتهای پیام/

کد خبر 1392070111