اجرای 21 برنامه به مناسبت هفته گردشگری در استان مرکزی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با تشریح برنامه های مهم این اداره کل در هفته گردشگری، از اجرای 21 برنامه به مناسبت هفته گردشگری در این استان خبر داد.

 به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، «مجتبی رضوانی»  گفت: 5 تا 11 مهرماه به عنوان روز جهانی جهانگردی و هفته گردشگری و 19 تا 25 مهر‌ماه به عنوان سالروز تاسیس استان مرکزی و هفته گردشگری استان نامگذاری شده است که به همین مناسبت برنامه‌های ویژه‌ای در سطح استان به اجرا در خواهد آمد.

وی تصریح کرد: به منظور برگزاری هر چه بهتر برنامه‌های هفته گردشگری ستاد برگزاری و کمیته‌های تخصصی تشکیل شد و برنامه‌ریزی لازم در زمینه‌ برپایی هر چه باشکوه‌تر مراسم مربوط به هفته‌ گردشگری را در دستور کار قرار دادند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: پس از تشکیل ستاد برگزاری هفته گردشگری استان و برگزاری سه جلسه با حضور مدیرکل، معاونین اداره کل و مسئولان نمایندگی شهرستان‌ها 21 برنامه مصوب شد که بخشی از برنامه‌ها در هفته گردشگری کشوری (5 تا 11 مهر‌ماه) و بخشی دیگر به مناسبت سالروز تاسیس استان مرکزی (19 تا 25 مهرماه) و هفته گردشگری استان برگزار خواهد شد.

رضوانی حضور کارکنان در نماز جمعه و دیدار مدیرکل و کارکنان با نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه اراک برگزاری جشنواره انگور در روستای هدف گردشگری هزاوه، جشن بزرگ گردشگری در پارک امیرکبیر، میزگرد و نشست تخصصی گردشگری در برنامه چهارسوق همدلی در شبکه تلویزیونی آفتاب و گفت‌وگوی ویژه در رادیو جوان، پخش فیلم سرزمین خورشید از مانیتور دانشگاه‌ها و توزیع پکیج گردشگری در بین دانشجویان را از برنامه‌های این هفته عنوان کرد.

این مسئول ادامه داد:‌ حضور اتوبوس سیار صنایع دستی در دانشگاه‌ها، برگزاری همایش گردشگری روستایی «آوه ساوه»، تور گردشگری روستای چناقچی علیا و بازدید از پروژه بزرگ تفریحی گردشگری سرزمین ایرانیان زرندیه از جمله برنامه‌های هفته گردشگری استان است.

وی برپایی نمایشگاه صنایع دستی در حمام موزه عرش محلات، غباررویی از امامزاده احمد (ع)، بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از محوطه تاریخی ذلف‌آباد، استقبال نمادین از مسافرین در ورودی شهر اراک، استفاده از شعارهای گردشگری در سربرگ نامه‌های اداری و نصب بنر با موضوع «گردشگری و آب، حفاظت از آینده مشترک» را از برنامه‌های این هفته برشمرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: بازدید از مدارس هزاوه و گلباران مقبره شهدای روستای هزاوه، تجلیل از خادمان گردشگری، اجرای تورهای استان‌گردی همراه با خبرنگاران استان، بازدید مدیرکل و معاونین از دفاتر و هتل‌های استان، برگزاری همایش گردشگری سلامت در تفرش، نمایشگاه صنایع دستی در شهرستان ساوه، بازسازی و افتتاح هتل اقصی محلات و معرفی مفاخر استان در موزه مفاخر اراک از دیگر برنامه‌های این هفته است.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: به مناسبت ششم مهرماه روز جهانی جهانگردی بازدید از تمامی موز‌ه‌های استان برای عموم علاقمندان رایگان است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی،صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی هم چنین از تدوین الگوهای گردشگری با علائق ویژه در این استان خبر داد و گفت: استان مرکزی از ظرفیت‌های بالایی در حوزه گردشگری و در شاخه‌هایی همچون گردشگری فرهنگی، طبیعی و سلامت برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: از برنامه‌های اداره کل میراث‌فرهنگی استان تدوین الگوهای گردشگری با علایق ویژه است و از میان شاخه‌های گردشگری توسعه گردشگری سلامت در اولویت قرار دارد.

 رضوانی از وجود چشمه‌های متعدد آب‌گرم و آب‌معدنی، تولید گل و گیاهان دارویی، پاکی و سلامت آب‌ و هوا در مناطق ییلاقی استان، سکوت طبیعت و چشم‌اندازهای زیبا، در کنار تولید میوه، سبزی، لبنیات، و گوشت تازه به عنوان ظرفیت‌های مهم اکوتوریستی استان نام برد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی خاطرنشان کرد: با اتکا به هریک از این ظرفیت‌ها هرساله می‌توان تعداد قابل توجهی گردشگر داخلی و خارجی را به استان جذب کرد و علاوه بر توسعه گردشگری درمانی و طبیعی به گردشگری فرهنگی استان نیز رونق بخشید.

رضوانی از آب‌درمانی به عنوان یکی از شاخه‌های گردشگری سلامت در استان نام برد و افزود: چشمه‌های آ‌ب‌گرم و آب‌معدنی متعددی در سطح استان وجود دارند که برای نمونه می‌توان به چشمه آب‌گرم محلات، چشمه شفا، چشمه سلیمانی، چشمه حکیم و چشمه گراو اشاره کرد.

او با بیان اینکه هریک از این چشمه‌ها نقش موثری در بهبود و سلامت استفاده‌کنندگان از آنها دارند، گفت: درمان درهای مفصلی، پوستی، رماتیسم، نقرس، کبدی، صفراوی، کلیوی و دستگاه گوارش از خواص این آب‌ها است.

رضوانی گردشگری ورزشی را از دیگر محورهای توسعه گردشگری استان دانست و اظهار داشت: در استان مرکزی حدود 14 قله با ارتفاع بیش از 2 هزار متر وجود دارد که امکان کوهنوردی و صخره‌نوردی را برای هر نوع سلیقه‌ای فراهم کرده است.

/108

 

 

 

انتهای پیام/

کد خبر 1392070310