محمد علی نجفی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طی حکمی «بهمن نامور مطلق» را به عنوان معاون صنایع دستی کشورمنصوب کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشوردرحکم محمد علی نجفی برای«بهمن نامور مطلق» آمده است:
نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان منصوب می شوید.
سایست گذاری، برنامه ریزی و تعیین خط مشی و اولویت های امور صنایع دستی به منظور معرفی جهانی صنایع دستی و هنرهای سنتی فاخر ایران به عنوان میراث مادی و معنوی کشور، توسعه کمی و بهبود کیفی همراه با افزایش حجم صادرات صنعت گران و بازرگانان صنایع دستی، حضور کارآمد و موثر در بازارهای جهانی، ثبت اصالت آثار صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران در سطح بین المللی، ارتقاء سطح آموزش با هدف انتقال هنر و فرهنگ این سرزمین به نسل های آتی و ایجاد فضای رقابت سالم در حوزه پژوهش، تولید و بازرگانی این صنعت از اهم وظایف جنابعالی است که انتظار می رود در راستای تحقق اهداف و ماموریت های سازمان اقدام شایسته به عمل آید.
توفیق شمارا در خدمت به فرهنگ و هنر کشور عزیزمان ایران و نظام جمهوری اسلامی با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از درگاه حضرت حق خواستارم.
بهمن نامور مطلق مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فرانسه را از دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد زبانشناسی و کامپیوتر همچنین دکتری ادبیات تطبیقی را از دانشگاه کلرمون فرانسه دریافت کرد. وی از سال 1384 تدریس در رشتههای ادبیات و هنر را در دانشگاههای تهران، هنر اسلامی تبریز، هنر تهران و دانشگاه هنر اصفهان آغاز کرد و در سال جاری درجه دانشیاری را از دانشگاه شهید بهشتی دریافت نمود.
نامورمطلق پیش از این سمت هایی چون معاونت پژوهشی فرهنگستان هنر (از 1382 تا 1389)، دبیری فرهنگستان هنر (از 1383 تا 1389) ... و معاونت پژوهشی خانه هنرمندان ایران (1390 تاکنون) را برعهده داشته است. او در سال 1379 به عنوان پژوهشگر برگزیده بین الملل، لوح تقدیر از دکتر محمد خاتمی، رئیس جمهور وقت، دریافت نمود.
تاکنون نزدیک به 80 جلد کتاب و مقاله به فرانسه و فارسی از وی در حوزه های مربوط به هنر، ادبیات، نقد و فلسفه هنر و هنرهای ایرانی منتشر شده است. «ارتباطات فرهنگی ـ ادبی ایران و فرانسه»، «اسطوره ـ متن شاهنامه»(در3جلد) و «نشانهشناسی هنرهای سنتی» عناوین برخی از این آثار است. همچنین دبیری همایش ها و هم اندیشی های گوناگون از جمله همایش صفی الدین ارموی، همایش سلطان محمد تبریزی، گردهمایی مکتب اصفهان و همایش گنجینه های ازیادرفته هنر ایران بر عهده وی بوده است.
انتهای پیام/