به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوشهر ،نصراله ابراهیمی گفت: میراث فرهنگی برای معرفی آثار تاریخی ،شاخصه های گردشگری و صنایع دستی غنی استان نیازمند کمکهای صدا و سیما است و به این دلیل با این سازمان مذاکراتی انجام داده ایم تا در تهیه ،تولید و پخش برنامه های متنوعی از شاخص های این سه حوزه استان بوشهرگامهای موثری برداشته شود.
وی افزود: برگزاری مراسم های آئینی اعم از شادی و غم ،جشنهاو اعیاد مذهبی،بازی های بومی و محلی،رسوم های گذشتگان که تا کنون نسل به نسل ادامه یافته و ... در لیست آثار معنوی استان به صورت ملی به ثبت رسیده اند که نیاز است به کشور و جهانیان معرفی گردند که اینها از جمله مواردی می باشند که در این تفاهمنامه ذکر خواهد شد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه استان بوشهر از لحاظ تاریخی بسار غنی است و همچنین از لحاظ گردشگری بیشترین مرز مشترک آبی را با خلیج فارس که یکی از جاذبه های عظیم گردشگری محسوب می شود را دارد، افزود: در ساخت فیلم های مستند معرفی جاذبه های گردشگری و قطب های سرمایه گذاری نیز انجام می شود تا بتوان به لحاظ فعال تر شدن این صنعت نیز قدم هایی برداشته شود.
وی ادامه داد : استان بوشهر به لحاظ صنایع دستی از رشته های مختلفی برخورد دار است که تعداد زیادی از آنها دارای تاریخچه و قدمت هستند که ساخت و پخش آنها نیز در دستور کار این تفاهم نامه قرار دارد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر افزود: همانطور که ذکر شد استان بوشهر به لحاظ مرز مشترک با خلیج فارس و دارا بودن قدمت تاریخی و صنایع دستی غنی در رشته های متنوع و مهم تر از همه برخوردار بودن از قطب های گردشگری تولید انرژی کشور که به همین لحاظ به پاییتخت انرژی شهرت پیدا کرده است به صنعت گردشگری و درآمدی استان در جذب گردشگران رونق ببخشد که به همین منظور ما تلاش می کنیم تا در راستای معرفی به کشور و جهان گامهای موثری برداشته که این مهم تنها با همکاری صدا و سیمای مرکز استان در این زمینه بسیار مهم و تاثیرگذار می شود.
وی با تاکید بر اینکه میراث فرهنگی آماده هرگونه تعاملی با متصدیان امر در این باره است، گفت: نقطه پنهان و مخفی وجود ندارد و خبرنگاران برای معرفی آثار تاریخی دست یاری میراث فرهنگی را بفشارند و در این زمینه از همه رسانهها یاری میطلبیم.
انتهای پیام/