پژوهش، مهمترین موضوع حوزه ماموریتی سازمان میراث فرهنگی

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  استان گیلان در نشست شورای پژوهشی این اداره کل گفت: یکی از مهمترین موضوعات حوزه مأموریتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، «پژوهش» است و اتکاء نظام اجرایی و عملیاتی فعالیت ها به عقبه پژوهشی و تحقیقاتی بنیان صحیح و قاعده مند را در امور جاری حاکم می کند. 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی میراث فرهنگی گیلان رضا علیزاده، دانش محوری را یک اصل پذیرفته شده دانست و گفت : باید در تعیین مسیر هر اقدام اجرایی، نگاه علمی و دانش محوری مسلط باشد، چراکه جنس فعالیت های تعریف شده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، خاصیتی پژوهشی به خود می گیرد و بی توجهی به آن دستیابی به اهداف و تحقق برنامه ها را به بیراهه کشانده و از رسیدن به نقطه مطلوب باز می دارد. 

این مسوول میراث فرهنگی گیلان گفت: گروه ها و زیرشاخه های فعال حوزه پژوهشی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بسیار متنوع و اثر گذار است و فعال سازی هریک از گروه ها مستلزم حضور نخبگان، صاحب نظران و اساتیدی است که بتوانند با اولویت بندی برنامه های پژوهشی، جریان اندیشه ورزی و خردگرایی را در پژوهشگاه اداره کل فعال نمایند. 

علیزاده با تاکید بر فراخوان نخبگان و صاحب نظران استان گیلان گفت: شورای پژوهشی اداره کل ظرفیت بالقوه ای است که به واسطه حضور  گروه های فکری می تواند به مطالعات و پژوهش های این سازمان عمق و اعتبار دهد. 

وی درخصوص طرح ها و مطالعات موجود اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان اظهار داشت : علیرغم آنکه در حوزه های مختلف طرح های مطالعاتی متعددی با هزینه های سنگین صورت پذیرفته است ولیکن کارآمدی و کاربرد آنها در فضای اجرا عینیت نداشته و ملموس نبوده است ، مهمترین وظیفه شورای پژوهشی این است که با بررسی و بازنگری مجدد، کلیه ی طرح های مطالعاتی ساماندهی شده و در حوزه معاونت های اداره کل جهت دهی اجرایی به خود گیرد. 

همچنین در این نشست حسین اسماعیل پور رییس پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با تشریح وضعیت موجود این پایگاه پژوهشی و اقدامات صورت گرفته، در زمینه چگونگی فعال سازی گروه های پژوهشی و نحوه فراخوان اساتید ، دانشجویان و سایر اعضاو برنامه های آتی پژوهشگاه گزارشی ایراد کرد. 

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139208113