حسین یزدانمهر در گفتگو با میراث آریا(chtn) ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه این منطقه توریستی بوده و سالانه پذیرای بیش از500 هزار نفر ( بیش از دو برابر جمعیت شهر کاشان) از گردشگران داخلی و خارجی است، این اقدام حریم منظری این منطقه تاریخی را مخدوش میکرد.
وی با اشاره به اینکه هرگونه دخل و تصرف، تغییر و الحاقات در محدوده تاریخی باید با تایید و نظر اداره کل میراث فرهنگی صورت گیرد، تصریح کرد: اقدام شرکت برق کاشان نسبت به نصب تیرهای چراغ برق سیمانی قطوری که هم اکنون در مرکز محله تخلیه شده است، منجر به مخدوش شدن حریم منظری این مرکز تاریخی می شد.
به گفته وی، چندی پیش نیز این موضوع در محله تاریخی در باغ کاشان اتفاق افتاد و به حریم منظری چندین بنای ثبت شده در فهرست آثار ملی از جمله خانه تاریخی احسان، خانه بالا بالا خانه چی، خانه مکی،زیارت و حسینیه درب باغ بدون هرگونه هماهنگی با ادره میراث فرهنگی و اطلاع رسانی به این اداره کل مخدوش شد.
وی اظهار داشت: در آن موقعیت زمانی با پیگیری های اداره میراث فرهنگی کاشان و مالکین و بهره برداران آثار تاریخی مقرر شد چنین اقداماتی دیگر تکرار نشود و هر گونه دخل و تصرف در محدوده آثار تاریخی با اطلاع و تایید میراث فرهنگی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: با کمال تاسف شرکت برق کاشان باز هم بدون هماهنگی و تاییدیه میراث فرهنگی اقدام به نصب تیرهای چراغ برق سیمانی و بد منظر در مرکز محله تاریخی و توریستی کرد که این بار این عملیات از سوی اداره حقوقی میراث فرهنگی متوقف شد.
یادآور میشود، شركت برق منطقه اي كاشان طی روزهای گذشته اقدام به كندن زمين براي نصب تيرهاي چراغ برق سيماني و بد منظر در مركز محله تاريخي و گردشگري بسيار مشهور كاشان يعني محله سلطان اميراحمد، کرده بود.
انتهای پیام/