انتخاب معاون صنایع دستی با توجه به تخصص و مهارت کافی

معاون صنایع دستی کشور در جمع مدیران کل استان ها گفت: معاونین صنایع دستی استان ها باید با توجه به مهارت و تخصص ویژه انتخاب شوند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بهمن نامور مطلق، معاون صنایع دستی کشور در جمع مدیران کل استان‌ها با اشاره به اینکه صنایع دستی و هنرهای سنتی ایرانی-اسلامی از افتخارات جامعه و فرهنگ ما محسوب می‌شود، گفت: در حقیقت صنایع دستی و هنرهای سنتی جامعه ما نمونه‌ای کم‌نظیر در جهان به شمار می‌رود که به علت بی‌تدبیری در سال‌های گذشته سخت آسیب‌پذیر شده است و با همت والا باید به دوره شکوفایی خود بازگردد.


نامور مطلق ادامه داد: صنایع دستی یکی از امکانات بی نظیری است که پدران ما برای نسل ما و نسل های آینده ایجاد کرده اند، دلایل بسیاری برای توجه جدی به حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی وجود دارد که موجب می شود تا مدیران استان ها بیش از پیش به این بخش رسیدگی کنند.


معاون صنایع دستی کشور تصریح کرد: ترویج باورهای اسلامی، اعتقادی، تحکیم هویت استانی و ملی، اشتغالزایی بالا با سرمایه پایین، ارزآوری و شکوفایی بازرگانی غیرنفتی و سالم بودن و منطبق بودن با محیط زیست، فقط چند دلیل مهم برای توجه بیشتر به صنایع دستی و هنرهای سنتی است.


وی در ادامه با اشاره به موضوعاتی که مدیران استان‌ها در زمینه صنایع دستی و هنرهای سنتی باید مورد توجه جدی قرار دهند، تصریح کرد: در بخش نیروی انسانی، مدیران باید شرایط ویژه ای را برای انتخاب معاون صنایع دستی استان درنظر بگیرند و از توجه کافی به تخصص و مهارت شاغلین این بخش غافل نشوند.

نامورمطلق گفت: از مدیران استان‌ها می‌خواهیم همکاری نزدیکی با اداره کل تولید، توسعه و بازرگانی معاونت صنایع دستی داشته باشند و پاسخگویی به مکاتبات ستادی را هم در اولویت برنامه های خود قرار دهند.


معاون صنایع دستی کشور همچنین رسیدگی به مشکلات هنرمندان سنتی و حفظ جایگاه اجتماعی آنها را از دیگر وظایف مدیران کل استان ها دانست و افزود: تجلیل از هنرمندان در مراسم های استانی، مهیا کردن شرایط ارتباط میان پیشکسوتان و نسل جوان و تسهیل ارائه خدمات لازم، می تواند در تقویت روحیه این هنرمندان کارساز باشد.


وی تصریح کرد: مدیران کل استان‌ها می توانند با تقویت و توسعه کارگاه های صنایع دستی، احیاء کارگاه های تعطیل شده و حمایت از کارگاه های موجود در رونق صنایع دستی و هنرهای سنتی و اشتغالزایی این حوزه موثر واقع شوند.


نامورمطلق از مدیران کل استان ها خواست برای افزایش اعتبارات استانی بخش صنایع دستی و هنرهای سنتی تلاش کنند و اعتبارات صنایع دستی را در همین بخش هزینه کنند.


معاون صنایع دستی کشور ادامه داد: تدوین یک پروژه بزرگ استانی برای سه ماه آینده می تواند در پیشبرد اهداف این بخش تاثیر بسزایی داشته باشد.


وی توجه به تشکل های غیردولتی را ضروری دانست و ادامه داد: تشکل های غیردولتی به عنوان فعالان این حوزه باید مورد تشویق قرار گیرند، ما می توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم و بخشی از فعالیت های حوزه صنایع دستی را به آنها واگذار کنیم.

نامورمطلق در پایان به لزوم توجه جدی به آموزش و پژوهش در استان ها تاکید کرد و گفت: استان ها باید فضای پژوهش و دانش بنیان را در بخش های مربوط به صنایع دستی ایجاد کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1392100311