به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در اين بازديد که رجبعلی لباف خانیکی مدير كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي نیز حضور داشت، محمد حسن طالبيان و فرهاد نظري در يك بازديد ميداني از نزديك از قنات قصبه و گمانه زني هاي باستان شناسي اين اثر تاريخي بازديد كردند.
همچنين پس از اين بازديد ميداني درجلسه اي با فرماندار شهرستان گناباد ضمن تاكيد بر حفظ حريم بصري قنات به اهميت ثبت جهاني اين اثر تاريخي وبررسي مشكلات ثبت جهاني اين اثر پرداخته شد.
لباف خانيكي مدير كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در این جلسه با تاكيد بر تسريع پرونده ثبت جهاني قنات قصبه گناباد درخصوص اهميت اسطوره اي و تاريخي گناباد به سنگ نوشته ي واقعه جنگ دوازده رخ و يادمان هاي تاريخي هاي مثل روستاي گوهر دشت و احياي سفال گناباد گزارشی را ارائه کرد.
این گروه هم چنین بعد از بازديد از منطقه نمونه گردشگري پارك و آسياب آبشار كاخك بر باز زنده سازي آسيباب پايين پارك آبشار كاخك تاكيد کردند.
گفتنی است قنات قصبه به عنوان يكي از مناطق نمونه گردشگري و از جمله آثار تاريخي شهرستان گناباد و شاهكارهاي آبي جهان است كه به شماره 2963 در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسيده ودر حال حاضر با بیش از 2500 سال قدمت كانديداي ثبت در فهرست آثار جهاني یونسکو است و مراحل ثبت آن در حال پيگيري است .
/108
انتهای پیام/