راه اندازی دهکده سلامت با هدف توسعه گردشگری سلامت در لرستان

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان، راه اندازی دهکده سلامت دراین استان را یکی از راهکارهای رونق گردشگری سلامت دانست و تصریح کرد: این مهم نیازمند عزم جدی و جمعی و فراهم کردن زیرساخت های مناسب خدماتی، رفاهی و اقامتی برای جذب گردشگران است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان، «سید قاسم قربانی» در نخستین همایش گردشگری سلامت و توسعه لرستان در سالن آمفی تئاتر بیمارستان فوق تخصصی شفا افزود: امروزه گردشگری در دنیا درکنار صنعت خودرو سازی و نفت سومین صنعت پیشرو است.
وی اظهار داشت: در آمدهای حاصل از این صنعت در دنیا هفت درصد کل تجارت جهان است در حالیکه سهم ایران یک هزارم در آمد گردشگری جهان است .
قربانی گفت: سهم استان لرستان از گردشگران خارجی ورودی به کشور سالانه حدود چهار هزار نفر است.
وی تصریح کرد : ایران از نظر تنوع اثار تاریخی جزءپنج کشور اول دنیا و در زمینه نوع اقلیمی و شرایط آب و هوایی در رتبه 10 دنیا قرار دارد .
وی در ادامه گفت : تعداد گردشگران در دنیا یک میلیارد و 35 میلیون نفراست و این در حالی است که سهم ایران پنج میلیون و 877 هزار نفر است.
قربانی در ادامه با اشاره به ظرفیت بالای لرستان در حوزه گردشگری، اظهار داشت: لرستان در ردیف استان های برتر کشور در زمینه جاذبه های گردشگری قرار دارد و این استان به پایتخت پل های تاریخی معروف است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: لرستان از استان های برخوردار در زمینه جاذبه های گردشگری در بخش های مختلف تاریخی، طبیعی، فرهنگی و تفریحی است.
وی افزود: در حوزه گردشگری پزشکی و سلامت نیز، لرستان ظرفیت مناسبی به ویژه از نظر هزینه های درمانی دارد به نحوی که یکی از استان های ارزان در بخش هزینه های درمانی محسوب می شود.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد کارگروه گردشگری سلامت در لرستان ، گفت: در زمینه ضروری است با انجام یک کار گسترده، علمی و هدفمند، جاذبه ها و ظرفیت ها و قابلیت های گردشگری لرستان در حوزه های مختلف به خوبی معرفی و بیان شود.

/108

انتهای پیام/

کد خبر 139211046