کارکردن در سازمان میراث فرهنگی خدمت به نسل های آینده است/ اسلام به مدنیت ایران جلا داد

آیت الله سید محمد کاظم موسوی بجنوردی با بیان اینکه ایران همواره در طول تاریخ طرفدار حق و حقیقت بوده است گفت: کار کردن در سازمان میراث فرهنگی حفظ ارزش های میراثی و خدمت به نسل های آینده است و این سازمان نقش بسیار مهمی در حفظ و مراقبت از فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی دارد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، «آیت الله سید محمد کاظم موسوی بجنوردی» بنیانگذار مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و رئیس اسبق سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، شب گذشته با بیان این مطلب در دیدار با تعدادی از مدیران روابط عمومی های ادارات کل استان ها و ستادی این سازمان که در محل حسینیه جماران برگزار شدافزود: من به شما تبریک می گویم که در سازمان میراث فرهنگی فعالیت دارید و به اعتقاد من کار شما بسیار با اهمیت است چراکه علاوه بر حفظ دستاوردها و میراث کهن ایرانیان، به نسل های بعد نیز خدمت می کنید.
وی در ادامه به تشریح وضعیت ایرانیان در طول تاریخ و فرهنگ و تمدن کهن و اصیل ایرانی پرداخت و اضافه کرد: ایرانیان در طول تاریخ همواره طرفدار حق و حقیقت بوده و این ملت همیشه به طرفداری از حق مشهور است.
وی اظهارداشت: ایرنیان در طول تاریخ خدمات بسیار زیادی به فرهنگ، تاریخ و تمدن بشریت کردند به گونه ای که بزرگترین مفسر قرآن کریم یک ایرانی بود که تفسیر طبری را نوشت ضمن اینکه بزرگترین مورخ اسلام نیز یک ایرانی بود.
آیت الله موسوی بجنوردی افزود: بزرگترین فقه های جهان اسلام اعم از شیعه وسنی ایرانی بودند و حتی بزرگان ادبیات عرب نیز ایرانیان بودند و این ایرانیان بودند که به ساخت ادبیات عرب کمک کردند.
وی گفت: شاعران بزرگ جهان اسلام ایرانی بودند و می توان گفت: در طول تاریخ ایران از حیث مدنیت و فرهنگ سرآمد کل جهان اسلام بوده است.
وی در عین حال یادآور شد: البته با این همه تمدن، فرهنگ و تاریخ کهن و ارزشمند آنچه باعث شد ایران بیش از پیش به توسعه فرهنگی و ارزش های تمدنی دست پیدا کند دین مقدس اسلام بود و در حقیقت اسلام به ایران جلا داد.
این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از صحبت های خود به اوضاع ایران در زمان هخامنشیان اشاره کرد و افزود: رفتار و کردار کوروش نمونه بی نظیری از رفتارهای ریشه دار فرهنگ و مدنیت است.
وی گفت: ضمن اینکه در موزه لوور در پاریس کتیبه همورایی قرار دارد که در این کتیبه که مربوط به 2هزار و 550 سال پیش است282 ماده حقوقی وجود دارد که مترقی ترین قوانین در این کتیبه آمده و در این کتیبه مسایل حقوقی کاملا دیده شده است.
وی یادآورشد: این درحالی است که درآن زمان در بسیاری از کشورهای دنیا توحش وجود داشت و خبری از فرهنگ و مدنیت نبود.
به گفته آیت الله موسوی بجنوردی، در آن زمان تنها ایران و چین دارای مدنیت بودند و دربسیاری از کشورها خبری از مدنیت نبود و رفتارهایی صورت می گرفت که این رفتارها ناپسند و زشت بود.
وی ملت ایران را ملتی دانست که همواره مورد لطف خداوند متعال بوده اند چراکه نعمات های بسیار زیادی به ایران داده شده و در حال حاضر ایران یک کشور غنی و سرشار از ظرفیت های ارزشمند میراثی و تاریخی است.
وی عشق ودلداگی مردم ایران به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را یکی دیگر از الطاف خداوند به مردم ایران ذکر کرد و افزود: باید قدردان نیاکان خود باشیم که باعث شدند لطف خداوند شامل حال مردم ایران شود.
وی درپایان صحبت های خود با اعلام گرم ترین سلام های «حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید حسن آقا خمینی» خاطر نشان کرد: ایشان به علت کسالت و بیماری سرماخوردگی نتوانست در این مراسم حضور پیدا کند.
گفتنی است پیش از این دیدار نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت آیت الله موسوی بجنوردی اقامه و در پایان مدیران روابط عمومی های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از بخش های مختلف حسینیه جماران شامل فضای حسینیه، اطاق محل اقامت حضرت امام خمینی (ره)، نگارستان و ... بازدید کردند.
در حاشیه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین هادی قبادی مدیر مجتمع فرهنگی هنری جماران به ارائه توضیحاتی در خصوص حسینیه جماران و ذکر خاطراتی در خصوص سبک زندگی امام راحل (ره) پرداخت.
/108



انتهای پیام/

کد خبر 139211101