مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه ظرفیت ثابت گردشگری در استان جوابگوی نیاز گردشگری در کشور و استان نیست، گفت: موضوع اقامت گردشگران باید در مازندران بیشتر مورد توجه باشد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی مازندران، سیف‌الله فرزانه در جلسه ستاد تسهیلات سفر مازندران در سالن اجتماعات اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران، اظهار داشت: طبق مصوبه هیئت وزیران، عنوان ستاد هماهنگی خدمات سفر، جایگزین ستاد تسهیلات سفر شده است.

وی ادامه داد: قبل از انقلاب سفر تنها برای افراد خاص و با درآمد بالا میسر بود در حالی که بعد از انقلاب سفر آسان برای همه افراد امکان‌پذیر شده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه مازندران دارای شش راه دسترسی است، تصریح کرد: استان دیگری مانند مازندران با ظرفیت گردشگری بالا نداریم.

فرزانه افزود: جاذبه‌های گردشگری و تفریحی بالایی که در استان وجود دارد باعث می‌شود که سالانه شاهد گردشگران زیادی از سراسر کشور باشیم و باید خدمات مطلوبی هم ارائه دهیم.

وی با اشاره به مشکلات اقامت و ورودی‌های گردشگران در ایام نوروز و ایام پیک سفر، یادآور شد: ظرفیت ثابت گردشگری در استان جوابگوی نیاز گردشگری در کشور و استان نیست و موضوع اقامت گردشگران باید بیشتر مورد توجه باشد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران ادامه داد: در این راستا تمامی مدارس و اردوگاه، ورزشگاه و زائرسراها جهت در اختیار گذاشتن هر چه بیشتر امکانات برای گردشگران بسیج شده‌اند.

فرزانه اظهار داشت: در سال 92 به خاطر آب و هوای مناسب، شاهد استفاده گردشگران از ساحل و دریا بوده‌ایم و امیدواریم در سال آینده هم با ارائه خدمات مطلوب در سواحل بتوانیم سبب رضایت‌مندی گردشگران باشیم.

وی ادامه داد: در نوروز سال 92 گردشگران از روستاها به خاطر آب و هوای مطبوع و نداشتن ترافیک استفاده کرده‌اند که این امر باعث شده در تابستان هم به روستاها مراجعه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه نباید تنها به شهرها وابسته باشیم گفت: باید روستاهای استان را برای گردشگران معرفی کنیم و گردشگری روستایی را رونق دهیم.

فرزانه، اجرای برنامه‌های فرهنگی وهنری، مراسم نوروزخوانی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در امامزاده‌های استان، آماده‌سازی شهرها، آماده‌سازی بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و داروخانه‌ها، آماده‌سازی و نظافت سرویس بهداشتی پمپ بنزین‌ها و واحدهای پذیرایی را از جمله برنامه‌های ستاد هماهنگی تسهیلات سفر در مازندران دانست.

وی تصریح کرد: دولتمردان از مازندران به عنوان پایتخت گردشگری انتظاراتی را دارند که باید با هماهنگی‌های لازم خدمات خوبی را به گردشگران ارائه دهیم.

مسئول شرکت نفت منطقه ساری در این نشست، اظهار داشت: در ایام نوروز، 25 درصد بیشتر از دیگر ایام، سوخت توزیع می‌کنیم.

حسنعلی طالبی ادامه داد: چون ممکن است با کمبود سوخت مواجه شویم تقاضا داریم مسئولان در ایام تعطیلات، به تردد نفت‌کش‌ها در محورهای استان کمک کنند و کامیون‌های حمل سوخت را مورد استثنا قرار داده و مانند مواد فاسدشدنی تلقی کنند.

وی با اشاره به ذخیره‌سازی سوخت در استان، یادآور شد:‌ مشکل خاصی در زمینه سوخت نداریم.

انتهای پیام/

کد خبر 139211129