به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بهمن نامور مطلق افزود: متأسفانه علیرغم میراث فرهنگی مشترک بین دو کشور تا کنون هیچ گونه توافقنامه ای درخصوص صنایع دستی ایران و هند به انجام نرسیده است و این در حالی است که این دو کشور از برترین ها در حوزه صنایع دستی جهان محسوب می شوند.
وی گفت: این ضرورت وجود دارد که با تنظیم تفاهمنامه های عملی و اجرایی و برقراری روابط مشترک نقش مهمی را در صنایع دستی جهان ایفا کنیم.
نامور مطلق افزود : جهان آینده چشم اندازی روشن برای صنایع دستی خواهد بود و برای این تکار نیاز به همکاری متقابل بین ما و سایر کشورهای تأثیر گذار در این حوزه خواهد داشت.
معاون صنایع دستی کشور با اشاره به اینکه جهان امروز نیازمند تحول فکری و ایجاد بسترهای مناسب برای آرامش روح انسان است تأکید کرد: روح جدید دوران می تواند زمینه های مناسب را برای احیاء صنایع دستی فراهم آورد و این کار جز با همکاری و تعامل بین دو کشور و سایر کشورها میسر نمی شود.
معاون صنایع دستی افزود: رقابت در همه زمینه ها وجود دارد اما رفاقتها و منابع مشترک بین دو کشور خیلی بیشتر اهمیت دارد و باعث توسعه و شکوفایی اقتصادی بین کشورها خواهد شد لذا می توانیم با اتحاد و عقلانیت شرقی سهم قابل توجهی را از این صنعت به خود اختصاص دهیم.
نامور مطلق تأکید کرد: ما باید قدمهای عملیاتی برداریم به همین منظور تسهیلاتی را در رابطه با گمرک در اختیار هنرمندان هر دو کشور قرار خواهیم داد و این در صورتی است که این امتیازات دو سویه باشد.
همچنین در ادامه این دیدار سفیر هندوستان ضمن ابراز خوشحالی از همکاری های لازم در زمینه صنایع دستی دو کشور بر ادامه این گفتگو ها برای رسیدن به نتیجه مطلوب تأکید کرد.
انتهای پیام/