به گزارش واحد خبر ستاد هماهنگی خدمات سفر، فرزين حق پرست در آيين افتتاح اين نمايشگاه اظهار کرد: اين نمايشگاه با نمايش آثاري از نقاشي سنتي روي چوب، شيشه و فلز خانم مينو جهانگيري گشايش يافته و تا 15 فروردين برپاست.
وی با تاكيد بر اينكه آذربايجان شرقي و بویژه تبريز با هزاران سال پيشينه، مهد فرهنگ و هنر در كشور است، اظهار کرد: برنامه هايي براي آسيب شناسي صنايع دستي داريم تا ظرفيت هاي موجود در اين عرصه به خوبي شناسايي شده و منطقه را به جايگاه اصلي خود برساند.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر استان آذربایجان شرقی اظهار اميدواري كرد با همكاري هنرمندان
صنايع دستي و تدبير و تصميم جديد مديران، صنايع دستي آذربايجان شرقي به جايگاه شايسته خود دست يابد.
رزین حق پرست همچنین از از افتتاح نمایشگاه صنايع دستي و سوغات نوروزی آذربايجان شرقي خبر داد و گفت: این نمايشگاه با آثاري از 60 هنرمند استان، در رواق های مسجد کبود تبریز
در ايام نوروز به عرضه هنرهای سنتی و صنایع دستی و سوغات استان می پردازد.
وی تصریح کرد: آثار زیبا و متنوعی از انواع صنایع دستی مناطق مختلف آذربایجان شرقی در قالب 26 رشته در این نمایشگاه در معرض دید بازدید کنندگان قرار دارد.
فرزین حق پرست با اشاره به صنايع دستي ارائه شده در غرفه هاي اين نمايشگاه ها، اظهار کرد: در نمايشگاه صنايع دستي مسجد كبود هنرهایی از جمله معرق و مشبك فلز، مشبك و معرق چوب، نازک کاری چوب، شیشه گری فوتي، تابلو فرش های هنری، سفال و سراميك، ريزه كاري چوب، خمكاري چوب، كاشي هفت رنگ، نگارگري، سبد بافی و كتيبه هاي سفالي علاوه بر نمايش به فروش مي رسد.
وي افزود: ورني بافي، گليم، چاپ باتيك، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و ساخت زیور آلات، نقاشي روي سفال، سراجي سنتي، خراطي، نقاشي روي چوب، همجوشي شيشه، حكاكي روي فلز، شيشه با حرارت مستقيم، تراش شيشه، سرمه دوزي، سوزن دوزي، ممقان دوزي و همچنين البسه محلي و سوغاتی های متنوع و غذاهاي بومي ديگر غرفه هاي اين نمايشگاه را تشكيل مي دهند.
انتهای پیام/