رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در بازدید از ستاد هماهنگی خدمات سفر در معاونت گردشگری، از عملکرد این ستاد در نوروز تقدیر کرد.

چند روز پیش حدود 160 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امضای نامه‌ای، از عملکرد وزارت راه، صداوسیما و نیروی انتظامی و پلیس راه در نوروز 93 تقدیر کردند. در این راستا، کاظم جلالی - رییس مرکز پژوهش‌های مجلس - امروز (یکشنبه، هفتم اردیبهشت‌ماه) با حضور در معاونت گردشگری، از ستاد هماهنگی خدمات سفر بازدید و از اقدامات انجام‌شده تقدیر کرد.

او گفت: در نامه‌ای که برخی نمایندگان مجلس آن را امضا کردند، به‌نظر می‌رسد متولیان جمع‌آوری امضاها، همان دستگاه‌هایی بودند که نام‌شان در نامه ذکر شده بود و در این میان، غفلتی درباره‌ی اشاره نشدن به نام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صورت گرفت، ولی این نشان نمی‌دهد که مجلس از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تشکر نمی‌کند.

او با بیان این‌که برای جمع‌آوری امضا سراغ او هم رفتند، اما او نامه را امضا نکرده است، ادامه داد: فکر می‌کنم کاری که توسط دستگاه‌های ذی‌ربط در نوروز انجام شد، جزو شرح وظایف آن‌ها بود و هر کسی وظیفه‌ی خود را انجام می‌داد؛ اما زمانی که بحث نامه و امضای آن پیش آمد، بهتر این بود که از همه‌ی دستگاه‌های متولی ستاد هماهنگی سفر تشکر شود. بنابراین امروز به اینجا آمدم تا از اقدامات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در این زمینه تشکر کنم.

آماده همکاری برای برطرف کردن خلأهای قانونی هستیم

وی که در ابتدای حضورش در معاونت گردشگری به‌صورت خصوصی با معاون گردشگری - مرتضی رحمانی‌موحد - دیدار کرد، درباره‌ی این دیدار و احتمال امضای تفاهم‌نامه میان این دو مرکز، اظهار کرد: در دوره‌ی ریاست محمدعلی نجفی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و اکنون در دوره‌ی آقای سلطانی‌فر، به‌صورت تلفنی با آن‌ها صحبت و اعلام کردم که مرکز پژوهش‌های مجلس آماده‌ی همکاری با این سازمان در حوزه‌هایی مانند قانون‌گذاری و رفع خلأهای موجود است.

جلالی با تأکید بر امکان همکاری‌ مناسب و قوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با مجلس شورای اسلامی، بخصوص مرکز پژوهش‌ها، ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری را از نمونه‌هایی دانست که نقش سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را پررنگ می‌کند و ادامه داد: یکی از نهادهایی که اقتصاد و فرهنگ را به یکدیگر پیوند می‌زند‌، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است. بنابراین امسال این سازمان می‌تواند نقش بسیار پررنگ و مهمی در این زمینه ایفا کند.

او نقش سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را در اقتصاد مقاومتی، پررنگ دانست و گفت: امروز صنعت گردشگری در دنیا یک صنعت بسیار پردرآمد است و با توجه به جاذبه‌های بسیار زیادی که ایران دارد، با اراده‌ی جدی دولت و کمک کارشناسی مجلس شورای اسلامی، مقوله‌ی اقتصاد مقاومتی بر موضوع گردشگری استوار می‌شود.

اقتصاد مقاومتی می‌تواند بر موضوع گردشگری استوار شود

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ایران توانایی جذب گردشگران طبیعی‌، تاریخی و خانوادگی را دارد. هرچند برخی افراد در دنیا سفر را وسیله‌ای برای لهو و لعب خود قرار داده‌اند، ولی برخی گردشگران نیز موضوع خانواده برای‌شان اهمیت دارد و علاقه‌مندند به نقاطی سفر کنند که به استحکام خانواده آسیبی وارد نکند و ایران این امکان را دارد.

وی «جنگل ابر» یا منطقه‌ی «خارتوران» و طبیعت شمال و جنوب ایران را از جمله مناطقی دانست که به استحکام خانواده آسیب نمی‌زنند و اضافه کرد: ایران از نظر تاریخی، جاذبه‌های بی‌شماری دارد. اگر دولت اراده‌ی جدی داشته باشد و در کنار آن به مجلس شورای اسلامی نیز کمکی کارشناسی کند، اقتصاد مقاومتی می‌تواند بر موضوع گردشگری استوار شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1393020721