مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه وبویراحمد در این نشست بر لزوم توجه و جدیت در استقرار صنعت گردشگری به عنوان یکی از مهمترین محورهای توسعه استان تاکیدکرد.
محمود باقری افزود: تمام ادارات و نمایندگی ها میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری در شهرستانهای استان برای حل مشکلات صنعت فرابخشی گردشگری استان و تسهیل امور سرمایه گذاری باید همکاری کنند.
باقری تصریح کرد: باید تلاش کنیم در روستاهای هدف گردشگری زیرساختهای لازم برای ایجاد زمینه مناسب برای اقامت گردشگران خارجی باشد.
باقری وظیفه میراث فرهنگی را مرزداری از میراث کهن کشور دانست و بیان داشت: این میراث هویت ماست و هرکس تاریخ و میراث عظیم فرهنگی خود را فراموش کند، هویت خود را فراموش کرده است.
وی با اشاره به اینکه هر یک از استانهای کشور در یک محور صنایع دستی، گردشگری و یا میراث فرهنگی پتانسیل گردشگری وجود دارد،تصریح کرد: کهگیلویه وبویراحمد در هر سه محور صنایع دستی ، میراث فرهنگی و گردشگری قطب گردشگری می باشد و باید در این زمینه برنامه ریزی صورت گیرد.
مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری در ادامه با اشاره به توانمندی های بالای کهگیلویه و بویراحمد برای تبدیل به قطب گردشگری گفت: بیش از دو هزار و 600میراث فرهنگی در این استان شناسایی شده است.
وی افزود: همچنین 720اثر تاریخی، 299 بقعه متبرکه و دو اثر طبیعی در این استان ثبت شده است.
باقری بیان کرد: مجموعه این پتانسیل ها در کنار طبیعت زیبای استان با وجود 10درصد آب کشور و جنگل فراوان، کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان یک مقصد جدید گردشگری معرفی کرده است.
وی تصریح کرد: با این حال تنها با داشته های کنونی این امر محقق نمی شود و لازم است زیرساختهای گردشگری در استان مهیا شوند.
انتهای پیام/