به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد سید موسی خادمی با بیان اینکه یکی از محورهای مهم و چهارگانه توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد مربوط به امور گردشگری و صنایع دستی است، بیان کرد: هماکنون بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان در عرصه اقتصادی توان خود را بر این موضوع معطوف داشتهاند و از راه این صنعت پاک و کم هزینه ایجاد درآمد برای خود میکنند.
عالیترین مقام اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه کشور ایران از هر جهت برای سرمایهگذاری در این صنعت دارای ظرفیت و قابلیت است، تاکید کرد: در این میان مناطقی در سطح کشور وجود دارند که نسبت به سایر نقاط کشور از توانمندی بیشتری برای جذب گردشگر و همچنین توسعه صنایع دستی برخوردار هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از این نقاط را استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی کرد و افزود: استان ما از همه لحاظ میتواند در صنعت گردشگری و همچنین توسعه صنایع دستی در کشور حرفی برای گفتن داشته باشد به شرطی که در این راستا فرهنگسازی شده و این صنعت از مهجوریت خارج شود.
وی به قابلیتهای صنایع دستی این استان اشاره کرد و گفت: یکی از باکیفیتترین صنایع دستی کشور در زمینه صنایع بافندگی دستی از جمله گلیم و جاجیم و گبه مربوط به کهگیلویه و بویراحمد است که باید با همت مردم و مسئولان این هنر بزرگ و هنرمندان ناشناخته را از مهجوریت و گمنام بودن خارج کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از بزرگترین مشکلات این عرصه را نداشتن جایگاهی مشخص برای فروش آنها عنوان کرد و بیان داشت: گلایه های هنرمند این شهرستان به حق است وان شالله با ایجاد تعاونی های روستایی توسعه صنایع دستی محقق شود.
خادمی تصریح کرد: با ایجاد بازار چه دائمی ،هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد میتوانند صنایع دستی خود را برای فروش با درج قیمت به این فروشگاه ارائه کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این مطلب که با همه توان خود از هنرمندان صنایع دستی در این استان حمایت میکنیم، تصریح کرد: مسئولان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد نیز بر همین اساس تا آنجا که ما میدانیم به دنبال برطرف کردن مشکلات این قشر هنرمند و فعال در عرصه کار و تولید استان هستند.
انتهای پیام/