همایش پایداری میراث فرهنگی، گردشگری مسئولانه، اکوتوریسم و حفظ میراث طبیعی برگزار شد

 همایش ملی «پایداری میراث فرهنگی، گردشگری مسئولانه، اکوتوریسم و حفظ میراث طبیعی» با مشارکت انجمن های مردم  نهاد و  NGO های  در استان کرمانشاه برگزار شد.

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، همایش ملی «پایداری میراث فرهنگی، گردشگری مسئولانه، اکوتوریسم و حفظ میراث طبیعی» با مشارکت انجمن های مردم  نهاد و  NGO های  15 استان کشور، و با حضور جمعی از  مسئولین سازمان ،و اساتید دانشگاه روز دوشنبه(پنجم خرداد) در  سالن همایش های هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد.


علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در این همایش، اظهار داشت: در راستای حمایت از انجمن ها و تشکل های مردم نهاد قصد داریم برنامه ها و تفاهم نامه هایی را جهت تقویت آنها اجرا کنیم و هرساله بر مبنای روز جهانی موزه و هفته گردشگری در تقویم همایشی خود این همایش را برگزار کنیم با استانداری و شهرداری هماهنگی های  خوبی صورت گرفته است.

وی در ادامه افزود : استان کرمانشاه اولین استانی است که خانه تشکل های فعال در زمینه میراث فرهنگی و گردشگری را راه اندازی کرده و  بر این اساس در گام اول بزودی یکی از بنا های تاریخی را به عنوان بنیاد ایرانشناسی اختصاص خواهیم داد ودر آینده نزدیک نیز در پی ایجاد بنیاد کرمانشاه شناسی در یکی دیگر از بنا های تاریخی شهرکرمانشاه هستیم.

  وی ادامه داد: برگزاری این همایش بر اساس سیاستهای جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و در راستای تقویت سازمانهای مردم نهاد است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: در نظر داریم از حضور تشکل های مردم نهاد در امر تصمیم سازی امورات میراث فرهنگی و گردشگری کشور استفاده بیشتری کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: هدف این است که توسعه کمی و کیفی فعالیت تشکل های مردم نهاد را ارتقاء دهیم.فعله گری تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یک سازمان پژوهش محور است، بنابراین انتظار داریم که تشکل های فعال در این عرصه نیز کارهای خود را بر مبنای پژوهش محوری پیش برند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: گردشگری بعد از صنعت نفت و خودروسازی، سومین صنعت درآمدزا در جهان است و آمارها نشان می دهد که در سال 2013 یک میلیارد گردشگر در جهان جا به جا شده اند که درآمد حاصل از آن هزار میلیارد دلار بوده است.

وی افزود: در همین راستا در سال 2013 در بخش گردشگری 260 میلیون شغل ایجاد شده که می توان گفت 9 درصد مشاغل امروزه جهان به صنعت گردشگری برمی گردد.

فعله گری تاکید کرد: امروزه توسعه گردشگری پایدار به یکی از اصلی ترین فاکتورهای توسعه در کشورهای جهان تبدیل شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه توانمندیهای گردشگری استان کرمانشاه بسیار بالاست، افزود: تبدیل این توانمندیهای بالقوه به بالفعل نیازمند یک عزم ملی و مدیریت جهادی است.

وی تاکید کرد: تشکل ها می توانند به عنوان یک برنامه ریز، تصمیم گیر و تصمیم ساز در کنار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حضور فعال داشته باشند.

وی افزود:سه کارگاه آموزشی تحت عناوین فعالان غیر دولتی  حفظ میراث فرهنگی و طبیعی –گردشگری پایدار و توانمندی و حفظ معیشت محلی و اکوتوریسم و پایداری ذخایر نیز در این همایش برگزار شد

انتهای پیام/

کد خبر 139303066