مدير كل مطالعات و آموزش معاونت گردشگري كشور گفت: در تلاش هستیم آموزش های مربوط به صنعت گردشگری را علاوه بر شیوه حضوری به صورت مجازی و الکترونیکی نیز برگزار کنیم.
به گزارش روابط عمومی معاونت گردشگری، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری محسن رنجبر در همايش مدیران ستادی و معاونين گردشگري استان ها که با حضور معاون گردشگری کشور در شهر سنندج برگزار شد؛ گفت: هم اکنون سرفصل های محتوای آموزش الكترونيك و مجازي در حال تدوين است و اگر زيرساخت هاي اينترنتي آن فراهم شود آموزش الكترونيكي را به مرحله اجرا در خواهيم آورد.
وی افزود: استان هاي كشور قابليت ها و استعدادهاي متنوعي دارند و مي توانند با برگزاري دوره هاي آموزشي مطابق با ظرفيت هاي استان صنعت گردشگري را توسعه و رونق دهند .
رنجبر افزود: صنعت گردشگري يك جنبش رواني است و برخورد و نگاه اول راهنمايان گردشگري در ذهن يك گردشگر موجب جلب رضايت و بازگشت آنها خواهد شد و اين مهم به دست نمي آيد مگر با آموزش و نهادينه كردن آموزش هاي صنعت گردشگري .
وي در ادامه تصريح كرد: متاسفانه آموزش در صنعت گردشگري مظلوم واقع شده است و بايد به اين مقوله توجه ويژه اي شود .
رنجبر در ادامه خاطرنشان كرد: آموزش نقش تعيين كننده اي درتوسعه صنعت گردشگري ايفا مي كند و بايد معاونين گردشگري استانها نسبت به برگزاري دوره هاي آموزشي صنعت گردشگري مبتني بر بازار ، مديريت، راهنماي مسافرين، گردشگري بين المللي و همچنين دورهاي كاربردي و سيستم اطلاعات گردشگري اقدام نمايند.
وي در ادامه افزود: شناخت و برگزاري كارگاه هاي آموزش متناسب با نياز منطقه بايد در اولويت كاري مديران استاني قرار گيردو همچنين سر فصل هاي دوره هاي آموزشي تخصصي براي پرسنل در قالب صنعت گردشگري تدوين و برگزار گردد.
مدیر کل مطالعات و آموزش گردشگری همچنين به برگزاري همايش هاي هدفمند ، مطالعات كاربردي در حوزه گردشگري و استفاده از اساتيد و صاحبنظران و رسانه ها اشاره كردو گفت: كميته هاي مشورتي بايد تشكيل و كارگروهايي براي برگزاري دوره هاي آموزشي مرتبط با صنعت گردشگري برگزار گردد تا بتوانيم آموزش را در حوزه گردشگري كشور ارتقاء و توسعه دهيم.
انتهای پیام/