معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت صنایع دستی و سازمان فنی و حرفه ای امضای این تفاهم نامه را حرکتی سازنده دانست و تاکید کرد : براساس این همکاری دست یابی به صنایع دستی دانش بنیان که از اولویتها و اهداف این سازمان به شمار می آید آسان می شود و ما امیدواریم این تفاهم نامه بتواند فصل جدیدی در آموزش صنایع دستی ایران مبتنی بر سلیقه روز و سبک زندگی جدید بوجود آورد.
نامور مطلق با اشاره به اینکه جدایی صنایع دستی از حوزه های اموزشی و پژوهشی رکود را در این حوزه بوجود آورده است ابراز امیدواری کرد : این تعاملات بین سازمانی موجب می شود تا بتوانیم از ظرفیت های دیگر نهاد ها در راستای رشد و توسعه صنایع دستی بهرمند شویم و زمینه های لازم برای اشتغالزایی پایدار و افزایش تولید داخلی صنایع دستی فراهم آوریم.
نامور مطلق با بیان اینکه ایران در دوقرن گذشته جزو کشورهای نخست صادرکننده صنایع دستی به شمار می آمد گفت: متاسفانه جایگاه کشور در میان سایر کشورهای جهان رتبه 31 را دارد و این چندان شایسته کشور ما نیست. معاونت صنایع دستی در تلاش است تا با بازاریابی و مطالعات دقیق زمینه لازم برای رشد صادرات صنایع دستی کشور و ارتقاء جایگاه آن در دنیا را بوجود آورد.
در این مراسم کوروش پرند رییس سازمان اموزش فنی حرفه ای کشور مهمترین دغدغه دولت را در سال 93 اشتغال دانست و گفت: براین اساس یکی از رویکردهای اصلی برای مقابله با بیکاری توجه به صنایع دستی است چرا که این حوزه ظرفیت های بسیاری برای توسعه اشتغال را داراست .
وی با اشاره به تفاهم نامه همکاری با معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی شناسایی مشاغل مربوط به صنایع دستی را از مهمترین برنامه سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور دانست و افزود: در این راستا تلاش می کنیم تا در این حوزه براساس الگوی بازار محور به ایجاد اشتغال کمک شود و امضای این تفاهم نامه گامی استوار در راستای تحقق این موارد است.
انتهای پیام/