دومین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمانشاه با حضور نیک کردار معاون امور عمرانی استانداری ، علی فعله گری مدیر کل و سایر اعضاء ستاد ، درسالن جلسات معاونت امور عمرانی استانداری با چهار دستور کاربرگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، ارائه گزارش برگزاری همایش پایداری میراث فرهنگی، گردشگری مسئولان ، اکوتوریسم و حفظ میراث طبیعی و ارائه گزارش بازدید هیأت رسانه ای آلمانی از استان کرمانشاه و همچنین تبیین شیوه نامه اجرایی خانه-مسافر و اعلام برنامه ها و طرح های سازمانها و ادارات عضو ستاد در خصوص طرح تابستان (بویژه ماه مبارک رمضان) مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
برنامه ها و طرحهای سازمانها و ادارت عضو ستاد در خصوص طرح تابستانه (بویژه ماه مبارک رمضان) نیز در این جلسه اعلام و بررسی شد.
علی فعله گری مدیر کل میراث فرهنگی کرمانشاه در خصوص شرح وظایف دستگاههای عضوستاد با توجه به فرارسیدن تعطیلات تابستانی و ورود گردشگران به استان کرمانشاه توضیحاتی را ارائه داد.
در ادامه وی گفت:یکی از سیاست های دولت تدبیر و امید حمایت از NGOوتشکلهای مردم نهاد است که با توجه به برنامه ریزی که توسط ریاست سازمان انجام گرفته کلیه استانها موظف به برنامه ریزی جهت هماهنگ کردن این تشکلها می باشند که در این راستا استان کرمانشاه به عنوان اولین استان پیش قدم شده و با برگزاری همایشی با حضور نمایندگان، تشکلها از 25 استان، این امر را محقق کرده است و با برگزاری این همایش به عنوان الگو نیز برای سایر استانها معرفی شده است.
علی فعله گری در خصوص سفر اولین هیأت رسانه ای آلمانی به شهر کرمانشاه اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از 4 استان مقصد سفر این هیئت بودکه با استقبال بسیار خوب آنها مواجه شد هیئت مذکور از مجموعه تاریخی تاق بستان ،پایگاه جهانی بیستون و تکایای معاون الملک و بیگلر بیگی بازدید وبسیار اظهار رضایت و خشنودی کردند.
سپس وی در مورد اجرای طرح خانه مسافر و آمادگی و نحوه واگذاری آن و مراجعه به سایت www.khaneh-mosafer.ir توضیحاتی ارائه کردند.
در ادامه نیک کردار معاون عمرانی استانداری ضمن تقدیر و تشکر ازاعضای ستاد در خصوص خدمات رسانی در نوروز 93 اظهار داشت: گردشگری یکی از ظرفیت های مهم تولید اشتغال در استان است و با توجه به اینکه مهمترین معضل کشور بحران اقتصادی است در استان نیز می توانیم با توجه به بیکاری در آن از طریق گردشگری اشتغال زایی کنیم.
وی گفت استان ما در بخش های مختلف تاریخی ، فرهنگی ، توانمندهای و جاذبه های گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است ، باید بتوانیم از این ظرفیت هابه نحو احسن استفاده کنیم
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به پتانسیل های تاریخی، طبیعی و گردشگری کرمانشاه، یادآوری کرد: استان ما طبیعتی چهار فصل دارد و به لحاظ تنوع قومی و فرهنگی لقب هند ایران را به خود اختصاص داده است.
وی با تاکید بر لزوم آمادگی برای پذیرایی از میهمانانی که در فصل تابستان به کرمانشاه می آیند، گفت: سفرهای تابستانی تراکم سفرهای نوروزی را ندارد و سفرهای این فصل طی مدت سه ماه تقسیم خواهد شد.
نیک کردار با تاکید بر اینکه تمام دستگاه های مربوطه باید در این سه ماه مسئولیت پذیر باشند، ادامه داد: باید کمیته ویژه ای با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و همچنین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای استقبال از مهمانان در ایام ماه مبارک رمضان تشکیل شود تا بتوان برنامه های فرهنگی و هنری مختلف و شاد را برای ساعات بعد از افطار تدارک دید.
نیک کردار همچنین از صدا و سیما خواست کلیپی برای معرفی جاذبه های کرمانشاه تهیه و در شبکه های استانی دیگر استان ها پخش شود
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه اظهار داشت: باید برای گردشگران خارجی حساب خاص و ویژه ای باز کنیم و سهم استان را از گردشگران خارجی افزایش دهیم.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: کرمانشاه باید از نظر جذب گردشگران خارجی جزء پنج استان برتر کشور شود.
انتهای پیام/