رسول اشتودان گفت: مسئولین شهرستاني موظفند اعتباراتي را به شهرستانها تزريق مي شود در همان شهرستان و مطابق با نياز شهرستان هزينه کنند.
وي خاطر نشان كرد: شهرستانها موظفند برنامه ها و فعاليتهايي را كه دارند با فرمانداري در ميان گذاشته و با تعامل و همفكري برنامه هاي شهرستانها را به سر منزل مقصد برسانند.
وي هدايت كارها، نظارت بر تقويت برنامه هاي تدوين شده شهرستانها، توجه به اعتبارات و هزينه كردن آنها در راستاي طرحها و پروژه هاي سطح شهرستان، اطلاع رساني به موقع و ارائه عملكرد و حضور در جلسات كميته برنامه ريزي شهرستان را مهمترين كارهای مسئولین شهرستانها عنوان كرد و گفت: انجام اين فعاليتها موجب خواهد شد تا اعتبارات زودتر به اين شهرستانها تخصيص داده شود و كم كاري مديران با عث عدم تخصيص اعتبارات شهرستاني خواهد شد.
وي در ادامه به بحث تهیه اطلس شهرستانها اشاره كرد و گفت: در طول چند سال گذشته بحث هايي در خصوص اطلس شهرستانها انجام گرفته كه متأسفانه تا كنون براي تدوین اين اطلس در شهرستانها هيچ اقدامي نشده و بايد تهیه اطلس شهرستانها در دستور كار مسئولین قرار گيرد.
اشتودان به تنوع رشته های صنايع دستي در روستاها و شهرستانهای سطح استان اشاره كرد و گفت: در 13 روستاي استان 1600 صنعتگر فعال شناسايي شده اند و اطلس صنايع دستي اين روستاها تدوين و تجميع گردیده است و با هدايت و تكميل و راه اندازي كارگاه های صنايع دستي موجبات اشتغال زايي و جذب گردشگر فراهم شده است كه با تهیه اطلس صنايع دستي مي توان هنرهاي فراموش شده در روستاها را كه فعال نيستند فعال و معرفي کرد.
وي افزود: متأسفانه شناخت ما از اطلس شهرستانها شناخت زيربنايي نيست ما هنوز حجم صنايع دستي فراموش شده را نداريم و هنرمنداني هستند كه در دورترين روستاها فعاليت دارند و ما از آنها بي خبر هستيم كه بايد با برنامه ريزي صحیح و هدايت و حمايت از اين هنرمندان نسبت به تجميع و معرفي آنها اقدامات لازم را انجام دهيم.
وی در پایان تأکید نمود: شهرستانها موظفند هر سه حوزه ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري را فعال و قوي نمايند و براساس حيطه وظايف خود امكانات لازم را در راستاي تحقق برنامه ها و طرحها تهيه و عملياتي کنند.
انتهای پیام/