انجام مطالعات پایه برای تضمین موفقیت مشارکت بخش خصوصی در احیاء اماکن تاریخی

نشست هم‌اندیشی مدیران صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی در حالی برگزار شد که انجام مطالعات پایه برای تضمین موفقیت مشارکت بخش خصوصی در احیاء اماکن تاریخی بخشی از دستاوردهای این نشست بود.

به گزارش روابط عمومی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی، نشست هم‌اندیشی مدیران صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی به عنوان تنها متولی امر احیاء و بهره برداری از ابنیه تاریخی در کشور با مشاوران اقتصادی و سرمایه‌گذاری، برای شناسایی راهکارها، تسهیل جلب مشارکت و جذب سرمایه از بخش خصوصی و حفاظت پایدار و مرمت بناهای تاریخی کشور برگزار شد.
 
معاون سرمایه‌گذاری و طرح‌های صندوق احیاء با مثبت ارزیابی کردن دستاوردهای این نشست، گفت: انجام مطالعات پایه برای تضمین موفقیت مشارکت بخش خصوصی در احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی در روند اجرای هرچه‌بهتر پروژه‌ها در این نشست مطرح و از فعالان این عرصه دعوت شد با ارائه ایده‌ها و راهکارهای خود در این بخش با صندوق احیاء همکاری کنند.

آزاد با اشاره به اینکه مباحث مربوط به جذب منابع مالی در این نشست مطرح و مورد بررسی حاضرین قرار گرفت، تصریح کرد: شناسایی سرمایه‎گذاران علاقه‌مند و ارائه راهکارهایی که زمینه بهبود شرایط مالی و اقتصادی کردن این فعالیت‌های سرمایه‌گذاران را با حفظ تمامی ضوابط و قوانین مربوطه ممکن سازد و انگیزه‌های لازم برای برای حضور بخش خصوصی در این فعالیت‌ها به وجود آورد از دیگر موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی شرکت‌کنندگان در این نشست قرار گرفت.

 معاون سرمایه گذاری و طرحهای صندوق احیاء ادامه داد: فعالان بخش خصوصی در این جلسه، مباحثی شامل شرایط مشارکت صندوق احیاء در پروژه‌ها، نحوه پوشش ریسکهای سرمایه‌گذاری و مشارکت در این ریسک‌ها از طرف صندوق احیاء و یا سازمان میراث فرهنگی و تغییر سیاست‌هایی که کاهش انگیزه سرمایه‌گذاران برای حضور در این عرصه را به دنبال دارد، از جمله عوامل مهم و تاثرگذاری دانستند که باید مورد بررسی قرار گیرد.

آزاد تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای مشاوران و شرکتهای سرمایه‌گذاری برای روشنگری، ابهام‌زدایی و آگاه‌سازی مشاوران در مورد مقوله احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی، ارائه اطلاعات به فعالان بخش خصوصی در مورد ضوابط و قوانین میراث فرهنگی و بایدها و بنایدهای این عرصه از فرهنگ و اقتصاد و بررسی مشکلات سرمایه‌گذاری در این بخش، یکی از مواردی بود که با استقبال حاضرین مواجه شد.

معاون سرمایه‌گذاری یادآور شد: برگزاری این دوره‌های آموزشی علاوه بر آشنایی و آگاه‌سازی بخش خصوصی با قوانین و ضوابط مشارکت در احیاء بناهای تاریخی موجب می‌شود این فعالان پیشنهادهای خود را با نگاه ویژه اقتصاد احیاء برای ایجاد جریان احیاء در کشور به صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی ارائه کنند و در این راه با ما همکاری داشته باشند.

 آزاد در پایان با اشاره به اینکه نشست3 ساعته مدیران صندوق با تصمیم‌گیری برای برگزاری سلسله جلساتی با همین موضوع به پایان رسید، اظهار داشت: جمع‌آوری پیشنهادهای صاحبنظران و متخصصان مجرب این حوزه برای یافتن راهکارهای اجرایی بخش خصوصی در عرصه مرمت و احیاء بناهای تاریخی و تدوین مقررات و ضوابط نوین در صورت نیاز را می‌توان از دیگر دستاوردهای مهم این نشست دانست.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393040314