فخرالدین صابری در گفتگو با میراث آریا(chtn) گفت: پس از چند سال غیبت سازمان میراث فرهنگی در نمایشگاه قرآن، بخش میراث فرهنگی و هنرهای سنتی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم امسال راه اندازی شد.
مدیر موزه ملی قرآن کریم یادآور شد: مسئولین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در دولت تدبیر و امید براساس این هدف که بتوانند در پرتو بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن، موزه ملی قرآن کریم را که تنها موزه تخصصی با موضوع قرآن است را معرفی کنند پیشنهاد حضور این موزه را در نمایشگاه دادند.
وی تصریح کرد: به دنبال این پیشنهاد و موافقت سازمان برای حضور در نمایشگاه بین المللی قرآن، سالن همایشهای بین المللی باغ موزه دفاع مقدس برای استقرار ویترینهای موزه انتخاب شد.
صابری افزود: با توجه به اینکه قرآنهای نفیس و تاریخی در این بخش از نمایشگاه به نمایش درمیآید از نظر موقعیت و مکان قرارگیری حساسیت و ضوابط ویژهای باید رعایت میشد.
وی گفت: آثاری که از موزه ملی قرآن به این نمایشگاه منتقل شد از 4 تیرماه تاکنون مورد بازدید و استقبال بسیاری از مراجعه کنندگان قرار گرفته است و این موضوع بیانگر این است که حضور سازمان میراث فرهنگی در نمایشگاه قرآن مفید و ثمربخش است.
مدیر موزه ملی قرآن کریم تصریح کرد: در حال حاضر 12 اثر نفیس تاریخی در 10 ویترین در سالن همایشهای بین المللی باغ موزه دفاع مقدس به نمایش درآمده است که این آثار متعلق به دوره صفویه و قاجاریه است.
صابری افزود: با توجه به استقبال بازدیدکنندگان از این بخش، تلاش می کنیم در سالهای آینده با تعداد بیشتری از آثار این موزه در نمایشگاه بین المللی قرآن حضور داشته باشیم.
انتهای پیام/