جشنواره \"شده بافی\" برای نخستین بار با هماهنگی اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان زرند استان کرمان و فرمانداری شهرستان برگزار می شود.
محمد اسلامی مسوول نمایندگی اداره میراث فرهنگی زرند با اعلام این خبر افزود: جشنواره \"شده بافی\" که ایده ای نو و خلاقانه بود وبرای اولین بار درسطح کشوربرگزار می شود در راستای سیاستهای شهرستان خواهد بود وبا تمام توان برای برگزاری شایسته آن اقدام می کنیم .
حبیب الله خنجری فرماندارشهرستان زرند نیز گفت : با توجه به نامگذاری امسال بعنوان اقتصاد وفرهنگ با عزم ملی ومدیریت جهادی قدمهای بزرگی در حوزه اقتصادی شهرستان برداشته شده که آثارآن یقیناً باعث خیر وبرکت برای تمام استان کرمان وحتی استانهای همجوارخواهدشد .
وی افزود:اماپرداختن به وجه اقتصادی باعث غفلت ما ازمسائل فرهنگی نشده، معتقدیم که اگراقتصاد غذای جسم جامعه باشد مقوله فرهنگ وهنرواندیشه غذای روح جامعه است، از این رو هم اقتصاد وهم فرهنگ به منزله 2بال برای تعالی جامعه را مورد توجه قرارداده ایم.
خنجری افزود : تلاش می کنیم این جشنواره به صورت ملی برگزار شود ودرسالهای آینده به صورت ثابت در دستورکار مدیران اجرائی شهرستان ومیراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری شهرستان خواهد بود .
وی اهداف برگزاری جشنواره را در 6بند اعلام کرد وگفت :
1- معرفی توانمندیهای استثنائی شهرستان درتمام زمینه ها وجذب سرمایه گذاران بیشتر.
2-معرفی هنربومی \"شده بافی\" بعنوان هنرزرندی وثبت ملی آن بعنوان یک هنراصیل زرندی
3-ایجاد یک بسترمناسب جهت حفاظت از این گونه گیاهی که متاسفانه درمعرض انقراض قرارگرفته است.
4- ایجاد روحیه نشاط وامید در بین مردم با برگزاری جشنواره ای شاد وپویا
5-ایجاد زمینه های اشتغال با استفاده از این نعمت الهی (گیاه اسپند) که متاسفانه تا کنون با کمترین استفاده دربیابانها به هدر می رفت.
6- معرفی خواص درمانی این گیاه که هنوزخیلی از مردم از خاصیت اعجاب انگیز این گیاه بی اطلاع هستند.
فرماندار زرند زمان برگزاری جشنواره را شهریورماه 93 ومکان برگزاری را در شهرزرند اعلام کرد .
خنجری در پایان از ایجاد امکانات جهت استقبال از تمام میهمانان از سراسرکشورخبرداد و افزود : هم میهنان عزیز مان مطمئن باشند که از مسافرت به شهرستان زرند واستان کرمان لذت خواهند برد.
خاطرنشان می شود شهرستان زرند با جمعیتی قریب 130 هزارنفر در فاصله 75 کیلومتری از مرکزاستان کرمان واقع شده و دارای جاذبه های منحصر به فرد در کشوراز جمله رد پای دایناسورها است .قریب 1000 صنعتگرصنایع دستی در این شهرستان تحت پوشش تامین اجتماعی قرارگرفته اند وبیش از20 اثرثبت شده ملی دارد.
انتهای پیام/