احیای سنت‌ها و کار آفرینی بهانه جشنواره افطارانه همدان

نخستین جشنواره افطارانه شب گدشته  در باغ نظری همدان برگزار شد، این جشنواره با برپایی بیش از 10 غرفه همزمان با 27 ماه مبارک رمضان فرصتی فراهم کرد برای به نمایش گذاشته شدن  فرهنگ و آداب و رسوم سفره‌های افطاری همدانیها. 

به گزارش روابط عمومی ، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان در اين زمينه گفت: این جشنواره با دو هدف احیای گسترانده شدن سفره های سنتی و کار آفرینی برای بانوان بر پا شد.

ریحان سروش‌مقدم اظهار کرد: معرفی آداب و فرهنگ این دیار که ریشه در تاریخ غنی همدان دارد، می‌تواند موجب زنده نگه داشتن سنت‌ها برای نسل‌های آینده باشد.

وی افزود: برگزاری جشنواره‌های مناسبتی فرصتی برای جذب گردشگر بیشتر به استان خواهد بود و چه بسا با این مناسبت‌هاست که می‌توان تاریخ، فرهنگ و آداب جامعه محلی را به میهمانان و گردشگران ورودی شناساند.

سروش مقدم  خاطرنشان کرد: در این رویداد که با موضوع افطارانه و غذای سنتی برگزار می‌شود، پس از اعلام نام برگزیدگانی که در سفره های خود از غذاها و ظروف سنتی و آداب همدان بهره بیشتری برده بودند توسط هیات داوران  میراث فرهنگی استان هدایای نفیسی اهدا خواهد کرد. 

وی تاکید کرد این اداره کل به دنبال آن است با توجه به مناسبت های ملی و بین المللی   و ظرفیت های موجود در استان اقدام به برگزاری جشنواره هایی برای ایجاد فضاهای شاد ، کار آفرینی و معرفی میراث و تاریخ همدان به همگان کند. 

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139305034