به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان \"مهران سرمدیان\" سرپرست اداره کاشان با اعلام مطلب فوق افزود: صدور مجوز بهره برداری از چند خانه تاریخی در سال 93 همسو با اهداف سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری بوده که این مهم در راستای حفظ و نگهداری ابنیه تاریخی با مشارکت بخش خصوصی و تشویق ایشان جهت تغییر کاربری این خانه ها به مراکز گردشگری برای تامین نیازهای زیرساختی اقامتی و پذیرایی انجام پذیرفته است.
سرمدیان،استقبال و علاقه گردشگران خصوصآ گردشگران خارجی را از اخذ اقامت در ابنیه تاریخی قابل توجه دانسته و شهرستان کاشان را به لحاظ موقعیت اقلیمی و بافت سنتی منحصر به فرد و نیز وجود ابنیه تاریخی با معماری خاص مناطق کویری از جمله شاخصه هایی دانست که سرمایه گذاران را جهت ایجاد اقامتگاه های سنتی ترغیب و تشویق می نماید.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان کاشان همچنین از صدور مجوزهایی برای تغییر کاربری ساختمان های جدید الاحداث در قالب های هتل آپارتمان و پانسیون خبر داد و افزود: فاز اول بزرگترین هتل سنتی کشور اخیرآ با تعداد15 اتاق و 75 تخت در کاشان به بهره برداری رسید.
سرپرست اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کاشان تشدید بازرسی ها را در ارائه کیفیت بهتر مراکز اقامتی و پذیرایی و نیز خدماتی شهرستان کاشان بسیار موثر دانسته و افزود: در ادامه روند بازرسی های ایام نوروز و فصل گلابگیری،لوح مدونی جهت انجام بازرسی های مشترک و انفرادی در تابستان سال جاری توسط حوزه گردشگری این اداره تهیه و به ارگانهای ذیربط ارسال شده است.
وی، مجموع بازرسی های انجام گرفته از 40 موسسه گردشگری شهرستان کاشان را تا پایان تیرماه سال جاری 205 بازرسی عنوان کرد و ادامه داد: نتیجه این تعداد بازرسی ها 51 تذکر،6 اخطار و 2 تعطیلی بوده است.
سرمدیان،ظرفیت مراکز اقامتی شهرستان کاشان را در حال حاضر با 9هتل و مجموع 690 تخت ،2 هتل آپارتمان با 64 تخت و 7 اقامتگاه سنتی با ظرفیت 234 تخت، 4 مهمانپذیر با 158 تخت اعلام نمود و از الحاق 200 تخت به مجموع ظرفیت اقامتی شهرستان کاشان در آینده نزدیک خبر داد.
انتهای پیام/