تلاش برای ارتقاء وضعیت شغلی کارکنان زن با ایجاد کارگاه های آموزشی

نخستین نشست هم اندیشی مشاور زنان سازمان میراث فرهنگی با مدیران پایه و میانی زن این سازمان برگزار شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این نشست که صبح امروز یک شنبه 26 مرداد در سازمان میراث فرهنگی برگزار شد، مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی در امور زنان با بیان این که رشد و توسعه به عنوان یک ایده آل، هدفی است که همه جوامع و دولت ها به دنبال آن هستند افزود: برای رسیدن به این رشد و توسعه قطعاً عوامل موثری نقش دارند که اساسی ترین و مهم ترین این عوامل منابع انسانی یا همان سرمایه انسانی است و با توجه به این که زنان نیمی از جمعیت جامعه هستند بدون شک نقش آنان در توسعه عاملی بنیادی محسوب می شود.

زهرا سادات احمدی زاده ارتقاء علمی و آموزشی، بهبود وضعیت سلامت، اشتغال و دسترسی به منابع مالی، حذف باورهای سنتی و برخورداری از کنش های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را از عوامل موثر بر توانمند سازی زنان دانست و اظهار داشت: خوشبختانه در نظام جمهوری اسلامی به نقش بنیادی زنان در خانواده و فعالیت های اجتماعی توجه ویژه شده و این امر در بیانات رهبر معظم انقلاب نیز به خوبی مشهود است.  

وی با بیان اینکه نقش زنان حساس ترین، ظریف ترین، ماندگار ترین و موثر ترین نقش ها در حرکت تاریخ انسان در مسیر بشریت به سوی کمال است، افزود: زنان اندیشمند و آگاه ایران اسلامی باید راه و روش خود را در این مسیر ادامه دهند و گامهای متین و محکم بردارند.

مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی وجود ردیف تشکیلاتی تحت عنوان معاون مشاور زنان در چارچوب سازمانی در سیستم اداری دولت را مرهون وجود این نگرش ها و توجهات دانست و ادامه داد: کسب و احراز مدیریت های کلان در جامعه مانند نمایندگی مجلس، وکالت و مدیریت های علمی و تخصصی و ... نسبت به گذشته هموار تر شده و خوشحالیم که رییس جمهوری محترم نیز بر اهمیت نقش موثر زنان در توسعه و تعالی کشور تاکید دارند.

احمدی زاده با اشاره به اولین سالروز شروع به کار دولت تدبیر و امید و اهمیت توجه به سخنان دکتر روحانی درباره ارتقاء جایگاه و ارزش زنان در افکار جامعه و تاثیر نقش آنان در پیشبرد اهداف جامعه افزود: رییس جمهوری تلاش برای ایجاد فرصت های برابر و زمینه های لازم در نقش آفرینی بیشتر زنان را از اهداف مهم دولت بر شمردند.

وی  با تاکید بر ضرورت بستر سازی فرهنگی برای حل مشکلات بانوان در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: قابلیت های فراوان در بدنه سازمان میراث فرهنگی وجود دارد که می تواند به حل مشکلات بانوان این سازمان کمک کند.

مشاور رییس سازمان میراث فرهنگی به کمبود ارتباطات بین بخشی به عنوان یکی از معضلات کارکنان زن سازمان میراث فرهنگی اشاره و خاطر نشان کرد: با راه اندازی مراکز مشاوره ای و ایجاد کارگاه های آموزشی در حوزه هایی مانند سلامت، اصلاح سبک زندگی، روانشناسی و ... می توان در جهت ارتقاء وضعیت زندگی و شغلی کارکنان زن سازمان گام برداشت.

زهرا سادات احمدی زاده با اشاره به اهمیت بحث ارتقاء وضعیت تحصیلی کارمندان زن سازمان افزود: در این زمینه باید با همکاری بیشتر از ظرفیت های مراکز آموزشی مانند مرکز آموزش عالی و مرکز علمی – کاربردی سازمان استفاده کنیم.

به گفته احمدی زاده از این پس ارتباطات و همکار های بیشتری با مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برای مرتفع کردن مشکلات کارکنان زن سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام می شود.

گفتنی است مدیرانی که در این نشست حضور داشتند نیز با تشریح مشکلات کارکنان زن سازمان میراث فرهنگی، نقطه نظرات، پیشنهاد ها و راهکارهای خود را با مشاور امور زنان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در میان گذاشتند.

انتهای پیام/

کد خبر 1393052613