رفع مشکلات گردشگری سلامت به مهندسی معکوس نیاز دارد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با بیان اینکه رفع مشکلات پیش روی حوزه گردشگری سلامت نیاز به مهندسی معکوس دارد، اظهار داشت: با تجزیه و تحلیل عملکرد کشورهای دیگر در این زمینه و به کار گیری تکنیک‌هایی که قبلا تجربه شده و بومی سازی آنها می‌توان موانع را برطرف کرد.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی فرزین حق‌پرست در نشست شورای راهبری گردشگری سلامت در تبریز افزود: بسیاری از مشکلات گردشگری سلامت از مدت‌ها پیش وجود داشته و بیشتر آن را بخش خصوصی درک کرده بود.

حق‌پرست با اشاره به لزوم همکاری تمام دستگاه‌ها و نهادها در موضوع گردشگری سلامت، آن را به «دو امدادی» تشبیه کرد که هر کسی باید کار خود را انجام بدهد و گفت: نمی‌شود کسی دستور بدهد و سایر دستگاه‌ها کار کنند، بلکه همه باید با هم وظایفشان را به خوبی انجام دهند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های دخیل در موضوع گردشگری سلامت پیش از این نه تنها موازی، بلکه گاهی عمود بر یکدیگر کار می‌کردند، اظهار امیدواری کرد با جمع‌بندی‌های نشست‌های شورای راهبری گردشگری سلامت این مشکلات مرتفع شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین گردشگری را به عنوان بزرگترین منبع تجارت بین المللی دارای مزایای بسیاری خواند که به عنوان یک صنعت، توسعه‌اش به نفع کار و تجارت است.
حق‌پرست یادآور شد: گردشگری به پیشبرد و تقویت صلح جهانی کمک کرده و کشور مقصد را به عنوان کشوری با ضریب امنیتی بالا در دنیا مطرح می‌کند.

یادآور می‌شود، نشست شورای راهبری گردشگری سلامت کشور با موضوع بررسی فرصت‌ها و رفع موانع توسعه گردشگری سلامت با جمهوری آذربایجان با حضور رحمانی موحد معاون گردشگری کشور، استاندار آذربایجان شرقی، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و گیلان، روسای سازمان نظام پزشکی این چهار استان، مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان‌ها، فعالان بخش خصوصی مرتبط با گردشگری سلامت و جمعی دیگر از مدیران کشوری و استانی در تبریز برگزار شد.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139306082