هفت طرح گردشگری استان قم به بهره‌برداری رسید

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم میزان سرمایه‌گذاری این طرح‌ها را 465 هزار میلیون ریال اعلام کرد که منجر به اشتغال 217  نفر در استان شد.
  

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان قم عیسی رضایی در مراسم افتتاح این طرح‌ها که در محل هتل آپارتمان ذوالقربی قم برگزار شد با اشاره به رشد روزافزون مسافران و زایران ورودی به قم از اقصا نقاط کشور و کشورهای مسلمان بویژه شیعیان عراق گفت: برای پاسخگویی مناسب به نیاز اقامتی و خدماتی این زایران و مسافران باید از تمام ظرفیت بخش‌های دولتی و خصوصی استان استفاده شود.

وی افزود: پروژه‌های گردشگری و صنایع‌دستی نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده، تعدادی از پروژه‌های نیمه تمام نیز در سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری استان قم با بیان اینکه استقبال برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است گفت: با توجه به اینکه قم شهری زائرپذیر است، ظرفیت اکثر هتل‌ها تکمیل شده و اکنون چند هتل از جمله هتل پنج ستاره درحال احداث وجود دارد.

رضایی با بیان اینکه اکنون 8 هزار و 500 تخت در سطح استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: حدود 60 پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد که در صورت پرداخت تسهیلات و تکمیل آنها تا سال آینده 3 هزار تخت بر تعداد تخت‌های استان اضافه می‌شود.

وی یادآور شد: حضور سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری خوب است ولی موانع فراوانی در بخش سرمایه‌گذاری وجود دارد که باید با برطرف شدن این موانع، سرمایه‌گذاری تسهیل شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری استان قم خاطرنشان کرد: دستگاه‌های مرتبط باید در زمینه اعطای زمین تسهیلات لازم را فراهم کنند و تسهیلات بانکی و عوارض ساختمانی از موارد دیگر بوده به طوری که اگر این تسهیلات را فراهم کنیم، بدون تردید استقبال برای سرمایه‌گذاری در استان بهتر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: زمینه‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش صنایع‌دستی در استان وجود دارد، صنایع دستی از هنرهایی است که سرمایه کمتری نسبت به سایر بخش‌ها برای ایجاد اشتغال نیاز دارد.

رضایی عنوان کرد: نیاز است که بازارچه‌های صنایع‌دستی و نمایشگاه‌هایی در استان راه‌اندازی شود تا هنرمندانی که در این بخش فعالیت می‌کنند بتوانند محصول صنایع‌دستی خود را عرضه کرده و به فروش برسانند.

وی یادآور شد: نهادهای دیگر مانند استانداری، ‌شهرداری، سازمان جهاد کشاورزی و اداره‌کل راه و شهرسازی نیز باید در ایجاد بازارچه صنایع‌دستی و نمایشگاه‌های عرضه صنایع‌دستی کمک کنند تا بازاری مناسب برای عرضه محصولات صنایع‌دستی ایجاد شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، ‌صنایع‌دستی و گردشگری استان قم خاطرنشان کرد: اکنون فرصت مناسبی در قم برای احداث هتل و مجموعه‌های تفریحی و توریستی وجود دارد بنابراین از همه کسانی که علاقمند به سرمایه‌گذاری در بخش صنایع‌دستی و گردشگری هستند، دعوت می‌شود تا در این زمینه ورود پیدا کنند.

عیسی رضایی با اشاره به طرح های آماده افتتاح در هفته دولت در بخش گردشگری گفت: این طرح ها شامل افتتاح فاز دوم مجتمع گردشگری ماهان تندیس، مجتمع گردشگری دشت بهشت، هتل اطلس، هتل بهمن، هتل افشانی فرید، هتل آپارتمان ذوالقربی و مهمانپذیر شفق است که با اعتباری بالغ بر 465 میلیاد ریال و استفاده از 45 میلیارد و 350 میلیون ریال تسهیلات بانکی به بهره‌برداری رسیده و با آغاز فعالیت این طرح‌ها 217 نفر نیز به جمع شاغلین استان افزوده می‌شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1393060835