ایجاد باور، صنایع‌دستی را بارور می‌کند

معاون صنایع‌دستی گفت: تا زمانی که باور ایجاد نشود، صنایع‌دستی بارور نمی‌شود.

به گزارش میراث‌آریا(chtn) بهمن نامورمطلق در سمینار ترسیم افق کاری سازمان در برنامه ششم توسعه، گفت: برنامه ششم توسعه در حال نوشتن است و ما باید همه نظرات را برای ارائه برنامه‌ای جامع جویا شویم.

معاون صنایع‌دستی با بیان اینکه وضعیت سازمان در حال حاضر مطلوب است و در طول سالهای گذشته، سازمان چنین وضعیتی نداشته است، افزود: با توجه به فعالیت یک سال گذشته، سازمان می‌تواند سهم مناسبی در برنامه ششم توسعه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سازمان میراث‌فرهنگی نقشی در برنامه پنجم نداشت، یادآور شد: سازمان در سالهای گذشته سیاسی شده بود، این در حالی است که  طبیعت و سرشت سازمان ما پیوندی از فرهنگ و اقتصاد است.

نامورمطلق ادامه داد: ما برای تثبیت وضعیت دوگانه سازمان باید تلاش کنیم، برخورد با سازمان میراث فرهنگی باید برخورد تلفیقی باشد.

معاون صنایع‌دستی تصریح کرد: در مورد صنایع‌دستی دچار تناقض جدی هستیم چراکه از یک سو کشور ما جزء سه قطب بزرگ صنایع دستی در جهان است و از سوی دیگر کارگاههای صنایع دستی در شرایط مناسبی نیستند.

وی  افزود: اگر دولت به این آگاهی برسد که می‌تواند صنایع‌دستی را جایگزین صنعت کند، جایگاه صنایع‌دستی مشخص می‌شود.

نامورمطلق با بیان اینکه توزان و عدالت در تمامی بخش‌های سازمان میراث‌فرهنگی باید رعایت شود، گفت: ساختار نیروی انسانی در سازمان باید اصلاح شود چراکه معاونت صنایع‌دستی در بسیاری از استانها با کمبود کارشناس و نیروی متخصص مواجه است.

معاون صنایع‌دستی وجود بی‌عدالتی را موجب خسارت در این حوزه دانست و تصریح کرد: در بسیاری از موارد اگر اقدام فوری در مورد رشته‌های صنایع‌دستی صورت نگیرد، این هنرها را از دست می‌دهیم.

وی ادامه داد: گفتمان‌سازی در حوزه صنایع‌دستی موضوع بسیار بااهمیتی است چراکه تا زمانی که باور ایجاد نشود، صنایع‌دستی بارور نمی‌شود.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393061023