هر ساله بیش از 4 میلیون گردشگر از طبیعت و آثار تاریخی کامبوج دیدن می کنندکه این موفقیت مرهون همکاری دولت و جوامع محلی است.
به گزارش میراث آریا(chtn) اینتئون معاون مدیرکل همکاری بین المللی وزارت گردشگری کامبوج در دومین روز از برگزاری سمپوزیوم بین المللی برای زمینه سازی گردشگری پایدار در یک نشست تخصصی ضمن بیان این مطلب افزود: تجربه ما در بخش گردشگری نشان داده معابد تاریخی از بیشترین میزان بازدید برخوردار بوده اند از این رو با اجرای برنامه های آموزش و حمایتی برای جوامع محلی سعی کرده ایم این آمار را افزایش دهیم.
وی در ادامه به توسعه گردشگری سبز و پایدار اشاره کرد و گفت: هدف اصلی ما برای سال 2020 رسدن به گردشگری سبز و تمیز است و برای رسیدن به آن پروژه هایی مثل بازدید از روستاهای کامبوج، بازدید از دلفین های آب شیرین و توجه به محیط زیست را در برنامه های خود قرار داده ایم.
وی با بیان اینکه محیط زیست و گردشگری پایدار از هم جدا نبوده و دو مقوله مرتبط هستند افزود: در حال حاضر یکی از طرح های ما کاشت درخت از سوی گردشگران است؛ این موضوع نه تنها به حفظ محیط زیست می انجامد بلکه گردشگران را نیز تشویق می کند برای دیدن درختی که خود کاشته اند به کامبوج سفر کنند.
به گفته اینتئون، گردشگری پایدار در روستاهای کامبوج که منجر به بالا رفتن سطح زندگی،کاهش فقرو افزایش سطح درآمد مردم محلی شده در حال توسعه است.
انتهای پیام/