رئیس جامعه علمی مطالعات زیست محیطی و توسعه پایدار در پنل روز دوم سمپوزیوم گردشگری پایدار، پیرامون موضوع \"توسعه پایدار، حفظ و ارتقاء زیستگاه های بوم گردی\" به سخنرانی پرداخت.

به گزارش میراث آریا جلال ولی الهی در ابتدا با تاکید به وجود ظرفیت های متنوع و منحصر به فرد گردشگری و اکو توریسم در ایران گفت: وجود 22 هزار جاذبه مذهبی و تاریخی در ایران و همچنین گردشگری حلال، این منطقه را به مکان مناسبی برای گردشگران مذهبی تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه تنوع در لهجه و گویش مردم ایران از عوامل تاثیر گذار دیگر در جذب گردشگر به این منطقه است با تعریف بعضی اصطلاحات رایج در حوزه گردشگری مانند منابع محیط زیستی، پیشرفت پایدار و ردپای اکولوژیکی، به بیان اهداف پیشرفت پایدار جهانی پرداخت.

وی اظهار داشت: این اهداف برای رسیدن به آموزش های مقدماتی جهانی، ریشه کن کردن فقر، از بین بردن تبعیض جنسیتی و توانمندسازی بانوان، مبارزه با بیماریهایی مانند ایدز و مالاریا، بهبود سلامت مادران و در نهایت اطمینان از پایداری محیط زیست در سال 2015 پیش برده شد.

رئیس جامعه علمی مطالعات زیست محیطی و توسعه پایدار ادامه داد: فاکتورهای مهم و متعددی بر پایداری جهانی تاثیر می گذارد؛ جنگ، به دلیل اثری که بر منابع طبیعی و انسانی دارد، مهاجرت، که از نتایج جنگ است، تروریسم و تحریم های تجاری از جمله این فاکتورها محسوب می شوند.

وی در انتها به بیان روش هایی برای حفظ و افزایش منابع زیست محیطی پرداخت و افزود: اخلاق زیست محیطی ارزش هایی را می آزماید تا بتواند نحوه ی ارتباط انسان به محیط طبیعی را تعیین کند. فعالان این حوزه، اخلاق زیست محیطی را به عنوان نقشی که ما در تعیین سرنوشت منابع زمین ایفا می کنیم، در نظر می گیرند. 

انتهای پیام/

کد خبر 1393072314