مهلت دریافت مقاله همایش میراث روستایی تمدید شد

مهلت دریافت خلاصه مقاله همایش میراث روستایی با توجه به استقبال علاقه‌مندان تمدید شد.

به گزارش میراث آریا(chtn) پژوهشکده مردم شناسی، پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری، به منظور شناخت و درک ابعاد فرهنگی و مردم شناختی افسانه ها، حماسه ها  و اسطوره های ايرانی، که آنها را با فرهنگ، تمدن و هويت کهن و ريشه دار مردم ايران پيوند می زند، همايشی را با عنوان ميراث روايی برگزار می کند. 

اين همايش سعی دارد تا با کوشش محققان ايرانی، اهميت ابعاد و ساختار روايی فرهنگ و تمدن ايرانی را آشکار سازد، آنچه که حامل دانش فرهنگی و تجربه های عميق و تمدنی مردم ايران در طی تاريخ بوده است و يکی از خاستگاه های مهم يکپارچگی و وحدت درونی و ژرف آنان است.

یادآور می‌شود همايش میراث روستایی، هفتم دی ماه 1393  در شش محور اصلی، بررسی مردم شناختی افسانه ها، اسطوره ها و حماسه های قومی و شفاهی اقوام ايرانی، افسانه ها، اسطوره ها و حماسه های ايرانی؛ ابعاد نمايشی، ادبی و آيينی،  بررسی روايت های کهن و مردمی مردم ايران (افسانه ها، حماسه ها و اسطوره ها) از منظر دانش فولکلور و فرهنگ عامه، افسانه ها، حماسه ها و اسطوره های ایرانی در عصر معاصر، بررسی انتقادی نظریه های افسانه شناسی و اسطوره شناسی در زمينه افسانه ها، حماسه ها و اسطوره های ايرانی،  افسانه ها، اسطوره ها و حماسه ها در ايران فرهنگی( مطالعه تطبيقی)، برگزار می‌شود.

 با توجه به استقبال از علاقه مندان از همایش میراث روایی، مهلت دریافت خلاصه مقالات این همایش تمدید شد. علاقمندان می‌توانند چکيده مقالات خود را حداکثر در سيصد کلمه تا 7 مهرماه به دبیرخانه ارسال کنند. دبیرخانه همایش پس از بررسی، چکیده مقالات پذیرفه شده را انتخاب و منتخبین باید اصل مقالات را تا 25 آذرماه به آدرس miraserevai@gmail.com ارسال کنند.

همچنین همزمان با برگزاری این همايش، دو کارگاه علمی با عنوان افسانه شناسی و اسطوره شناسی با حضور اساتيد مجرب برگزار می شود.  شرکت کنندگان در این کارگاه‌ها، مدرک خود را از پژوهشگاه ميراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دريافت می کنند. 

گفتنی است، هزينه ثبت نام در هر يک از کارگاه های ياد شده برای کارکنان سازمان ميراث فرهنگی، 150000 هزار ريال، برای دانشجويان 250000 هزار ريال و برای افراد ديگر 450000 هزار ريال است، علاقمندان به ثبت نام در دو کارگاه این همایش با نام های کارگاه افسانه شناسی و کارگاه اسطوره شناسی می توانند با آدرس  anthropologicalresearchcenter@gmail.com مکاتبه  و یا با شماره 66736452 داخلی 252 و 258 تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 139308026