دفاتر خدمات مسافرتي به عنوان حلقه ميانجي ورود گردشگر به کشور ومعرفي توانمنديهاي گردشگري کشور، نقش ويژهاي دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قزوين؛علی حضرتی مدیر کل میراث فرهنگی استان در ديدار مديران دفاتر و شرکتهاي خدمات مسافرتي ؛ضمن بیان این مطلب افزود:دنيا با سرعت بي وقفهاي در حال تغيير است و ما ناگزير ازبازنگري دائمي در روشها و به روز كردن شيوه ها ی معرفي ،برنامهريزي و مديريت گردشگري هستيم.
وی اظهار داشت:در 50 سال اخير قطار تغيير و تحول در دنيا با شتابي روز افزون در حال پيشروي بوده و مادامي که قادر نباشيم خود را با تحولات علمي جهان همگام كنيم محکوم به توقف و توسعه نيافتگي خواهيم بود.
حضرتی با اشاره به این که سهم ما از بازار جهاني گردشگري ازبرخي كشورهاي قبيلهاي آفريقايي نيز کمتراست گفت: مديران دفاترمسافرتی با تدوين نقشه راه، برنامهريزي دقيق مديريتي و به کارگيري روشهاي نوين جذب گردشگر، می توانند،فاصله خود را با استاندارهاي گردشگري و خدماتي دنيا كاهش دهند.
وي در ادامه ارتباط و تعامل موثر با رسانهها را امري ضروري خواند و تاکید کرد:شناخت ظرفيت تاثيرگذار رسانهها و راههاي تعامل با آن ها ميتواندراهگشاي بسياري از موانع و مشکلات موجود در زمينه توسعه گردشگري استان ومعرفي آن به گردشگران باشد .
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين شرکتهاي خدمات مسافرتي را نهادهاي اقتصادي دانست که ميتوانند همزمان به فعاليتهاي فرهنگي بپردازند .
وی بااشاره به اين که دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري استان به اندازه يک کارخانه بزرگ صنعتي نيروي فني دارند ،و رکود هر کدام از اين دفاتر منجر به بيکاري نيروهاي متخصص ميشود گفت: دفاتر و شرکتهاي خدمات مسافرتي استان بايد به صورت يک مجموعه به هم پيوسته با برنامه ريزي دقيق از رکود و بحران به وجود آمده خارج شوند ، در اين امر اداره کل ميراث فرهنگي، استان نيز حمايت و همکاري لازم را انجام می دهد.
انتهای پیام/