بهره برداری از 10 هتل کشور

حدود 120 هتل در حال ساخت و 10 هتل 4 و 5 ستاره آماده بهره برداری است.

به گزارش میراث آریا(chtn)؛ سعید شیرکوند معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ؛ با حضور در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در غرفه رسانه های مختلف افزود: در بخش گردشگری همواره تامین منابع مالی به شیوه سنتی بانک محوری مد نظر بوده است و بانک ها نیز به دلیل کمبود منابع نتوانستند در بخش سرمایه گذاری منظور ما را برآورده کنند.

وی افزود: امیدواریم به واسطه صندوق توسعه ملی این وضعیت تغییر کند.

شرکوند با تاکید بر این که تامین منابع مالی باید از شیوه سنتی وام گیری خارج شودگفت: برای سرمایه گذاری با شرکت های بزرگی که شناخته شده هستند در حال رایزنی هستیم.

معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: مسئله مهم این است که احساس شود سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در ایران توجه می‌کنند و معتقدند ایران یک مورد قابل مطالعه است؛ در سال‌های گذشته ایران مورد قابل مطالعه در این زمینه نبوده است؛ یعنی یک شرکت بزرگ هتل‌ساز انگیزه‌ای نداشته است که در کدام شهر ایران می‌تواند هتل 5 ستاره بسازد یا کدام هتل را می‌تواند بازسازی کند.

شیرکوند خاطرنشان کرد: در حال حاضر و با توجه به سیاست‌های دولت یازدهم و فضای مناسبی که در عرصه بین‌الملل ایجاد شده است، استقبالی را از سرمایه‌گذران می‌بینیم که مذاکره می‌کنند و شرایطی حقوقی ما را بررسی می‌کنند؛ ابراز تمایل و مطالعه می‌کنند؛ مشاوره می‌گیرند که این نشان می‌دهد ایران را به عنوان یک مکان خوب برای سرمایه‌گذاری پذیرفته‌اند و این یک گام مثبت است و به تدریج بهتر هم می‌شود.

وی درباره احداث مجتمع های بین راهی اظهار داشت: سرمایه گذاری در حوزه گردشگری که بخشی از آن زیربنایی است دیره بازده بوده و اگر با سرعت هم کار ساخت مجتمع های بین راهی انجام باشد حداقل 2سال زمان می برد.

شرکوند درخصوص ساخت سرویس های بهداشتی خاطر نشان کرد:  ساخت هزار سرویس بهداشتی در دستور کار  و بیش از  450  مورد آن به آماده بهره برداری است؛ مشکل 300 مورد از سرویس های بهداشتی نیز حل خواهد شد.

وی در ادامه به شکل گیری بورس اموال تاریخی اشاره کرد و گفت:ب ورس اموال تاریخی با موضوع حراجی دو مقوله کاملا جدا و متفاوت است، با اجرای طرح بورس اموال تاریخی فروشنده و خریدار هویت دار بوده و طی مکانیزم مشخصی آثار تاریخی بینشان خریدو فروش می شود.

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی سپس تاکید کرد : سرعت سرمایه گذاری در بخش گردشگری بالا رفته است، سرمایه گذاران قبلا انگیزه ای برای تزریق پول نداشتند و کار آرام پیش می رفت،اما با آمدن دولت تدبیر و امید وضعیت کاملا تغییر کرده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1393082131