توسعه گردشگری اولویت اقتصادی و فرهنگی کشور است

توسعه گردشگری یکی از اولویتهای اساسی اقتصادی و فرهنگ کشور است و سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری  هم فعالیتهای خود را بر این اساس استوار کرده است.

به گزارش اداره روابط عمومی و امور فرهنگی استان اصفهان \"مرتضی رحمانی موحد\" در همایش فرصتهای سرمایه گذاری در  صنعت گردشگری در اصفهان افزود : در سال 2013 میلادی گردشگران بین المللی از یک میلیارد و یکصد میلیون گذشتند و این افراد در جهان بیش از یکهزار میلیارد دلار هزینه کردند که در این میان بیشترین درآمد سهم کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی شد.

وی تصریح کرد: در طی این مدت تعداد چهار میلیون و 700 هزار گردشگری خارجی از ایران بازدید کردند.  

معاون گردشگری کشور به قابلیتهای گردشگری در استان اصفهان اشاره کرد و افزود : در این استان بیش از 20 هزار اثر تاریخی وجود دارد که از این تعداد  چهار اثر میراث ملموس  و دو اثر میراث ناملموس به ثبت جهانی رسیده است .
به گفته وی،  بیش از یکهزار خانه تاریخی و 10 هزار تخت اقامتی در استان اصفهان وجود دارد. 

وی خاطرنشان کرد: اگر بپذیریم اصفهان بیش از 196 رشته صنایع دستی را در خود جای داده باید تا پایان برنامه پنجم توسعه، اصفهان را به بزرگترین مرکز تولیدات صنایع دستی کشور تبدیل کنیم .

رحمانی موحد با اشاره به اهمیت رشد گردشگری سلامت به عنوان یکی از گونه های رو به رشد گردشگری افزود: ایران دارای ظرفیتهای خوبی در حوزه سلامت است که هم اکنون یکی از راهبردهای اصلی سازمان میراث فرهنگی کشور وجلب سرمایه گذار در حوزه های مختلف گردشگری از جمله گردشگری سلامتی است.

رئیس ستاد خدمات سفر کشور در ادامه افزود: ما می خواهیم سهم واقعی گردشگری را در توسعه اقتصاد کشور مشخص کنیم، به همین دلیل مطالعه درباره راه اندازی سیستم حسابهای اقماری گردشگری با همکاری بانکها و سایر نهادهای مالی و اقتصادی در سازمان آغاز شده و امیدواریم بزودی خبرهای خوبی در زمینه امنیت سرمایه گذاری در صنعت گردشگری برای سرمایه گذاران داشته باشیم.

رحمانی موحد به اهمیت مطالعات و تحقیقات در پیشرفت گردشگری اشاره کرد و افزود: عدم مطالعات صحیح تاکنون باعث شده تا ریسک سرمایه گذاری در صنعت گردشگری در کشور پایین باشد با این وجود سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای مطالعات در این زمینه اهمیت خاصی قائل است.

 معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: دو نکته مهم در توسعه فرآیندگردشگری در کشور موثر است ، یکی پشتیبانی فرهنگی از موضوع گردشگری و برقراری رابطه مناسب میان جامعه میزبان و میهمان و دیگری حفظ محیط زیست و توجه به حفظ آثار تاریخی است.

وی در پایان تاکید کرد: گردشگری نقش مهمی در توسعه صادرات غیر نفتی و هدفگذاری کمی و کیفی در سیاستگذاری های کلان و اقتصاد مقاومتی (از منویات رهبر معظم انقلاب ) دارد ، لذا تداوم همایشهای اینچنینی و ارائه تفکرات حاصل از این همایش ها به سطح جامعه می تواند به توسعه گردشگری منجر شود.
  

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139309081