کانون های مساجد ظرفیتمناسبی برای حفاظت از مواریث فرهنگی استان ایلام است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ایلام ، عبدالمالک شنبه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام ضمن بازدید از دبیرخانه کانونهای مساجد ایلام و خبرگزاری شبستان، اظهار کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد ظرفیت خوبی در راستای کار فرهنگی در مناطق مختلف هستند.
عبدالمالک شنبه زاده، تصریح کرد: با توجه به پراکندگی و فعالیت کانونهای فرهنگی و هنری در مناطق مختلف بهویژه مناطق روستایی، از این ظرفیت و پتانسیل میتوان در راستای امورات فرهنگی و حفاظت و صیانت از آثار باستانی استفاده کرد.
وی، با اشاره به اینکه راهاندازی کانون فرهنگی و هنری گردشگری میتواند کمککار سازمان میراث فرهنگی باشد، افزود: تاکنون در استان ایلام بیش از 1500 اثر میراث فرهنگی و باستانی شناختهشده که از این تعداد تاکنون 750 اثر در فهرست آثار ملی کشور ثبتشده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام، یادآور شد: بهطورقطع حفاظت و نگهداری از این آثار فرهنگی و باستانی در استان نیازمند نیرو و منابع زیادی است که ظرفیت منابع انسانی این سازمان جوابگوی صیانت و نگهداری از این آثار نیست و در این راستا کمک و همیاری و عزم مردم میتواند بستر مناسبی برای نگهداری و حفاظت از آن باشد.
شنبه زاده، تصریح کرد: در این راستا حضور اقشار مختلف مردم در قالب انجمنهای میراث فرهنگی و بهویژه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد بهطورقطع مثمر ثمر خواهد بود که در حال حاضر در حدود 300 نفر از مردم استان بعد از طی مراحل مختلف شناساییشده و بهطور داوطلبانه حفاظت از آثار و ابنیه تاریخی و فرهنگی را بر عهدهدارند.
وی، با اشاره به اینکه کانونهای مساجد بهترین ظرفیت برای صیانت از آثار فرهنگی هستند، افزود: اعضای کانونهای فرهنگی و هنری که در مساجد فعالیت میکنند و با مسجد سروکار دارند بهترین ظرفیت برای همکاری با میراث فرهنگی در این خصوص به شمار میروند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام، از تشکیل کانون فرهنگی و هنری گردشگری در شهرستان دره شهر حمایت کرد و گفت: با توجه وجود شهر باستانی و قدیمی شهرستان دره شهر و ظرفیتهای گردشگری این شهرستان، تأسیس کانون گردشگری در این شهرستان امری مهم به شمار میرود.
\n
انتهای پیام/