حمیدرضا آذرپور هدف از برگزاری این دوره آموزشی را ارتقای سطح علمی،کمی و کیفی خدمات ارائه شده به میهمانان و گردشگران دانست و افزود: مهارت آموزی در این زمینه ها می تواند در معرفی فرهنگ میهمان پذیری به سبک گیلانی موثر باشد.
وی تصریح کرد: این دوره ها از سوی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان با همکاری دو موسسه آموزش تخصصی گردشگری پژوهش و پایدار گیل در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد و اساتید برجسته این رشته به ارائه آخرین اطلاعات و دستاوردهای صنعت گردشگری در خصوص مدیریت و میزبانی غذا و نوشابه پرداختند.
این مسئول خاطرنشان کرد:در پایان این دوره آموزشی که بصورت آزاد برگزار شد، به شرکت کنندگانی که امتیاز لازم را کسب کردند گواهی معتبر پایان دوره اعطا شد.
\n
انتهای پیام/